benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 akşam berbere gittim.daha 2. gidişim, muhabbetim yoktu hiç.adamla yalnızdık dükkanda, ot muhabetti açtı, olaylarını filan anlatıyor.sonra sen üfürüyon mu dedi, yok abi uzun zamandır içmedim dedim.desene sen ya, akşama evdeysen geliyim üfürelim dedi, yok abi dışardayım dedim.o ara müşteri geldi konuşamadı fazla, çıkarken görüşelim senle bu konuyu dedi.ilginç bir anı oldu benim için
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 şu berber muhabbetini çok güzel dodgeluyorum ya
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sacimi kendim kesiyorum, taksiye binmiyorum. nasi bi hayat lan bu!
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ahaha berber izmitli falan mı ? aynısının bir benzerini arkadaşım (cidden arkadaşım) yaşamış izmet'te herif aynı şekilde muhabbet açmış, bizim ki kullanmıyorum diyince herif de ben bi çeksem sorun olur mu demiş, şaşkınlıkla evet demiş arkadaş, adam çıkarmış tezgahın altından kovayı baya böyle bir kapak alıp geri koyup çalışmaya devam etmiş.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 kelligin son formuna erisemedim hala, keske full kel olsam.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ne kadar boşta lavuk varsa üç gün kursa gidip berber oluyo, hiç sevmiyorum muhabbetlerini ama 40-50 gaymede veremem kuaföre, mecbur çekiyoz
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 izmir de olay.ankara da da bir değişiği denk geldi başıma, mahallede muhabettim olan berberdi.9 gibi gittim akşam, kimse yok gene.adam 2dk da bir arka odaya gidip geliyor.baya da konuşuyor filan, sonra dedi ya kusura bakma akşam 2 bira çakmazsam kendime gelemiyorum, istersen sana da getiriyim dedi.öyle 1 saat saç kesti kafası güzel, dert yanıyor iyice.saçı batırdı tabi.dükkanı kapatacaktı, gel dedi arabayla bırakıyım seni.yok abi ev yakın zahmet etme dedim.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gitme bir daha sen o berbere adam niyeti bozmuş.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bu arada bırakın insanlar benle muhabbet etsin, yolda görünce kaldırım değiştiriyorlar. Hatta evdekilere söyleyince üzülmüşlerdi.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 berberler benle de muhabbet etmiyodu ya, çok kısa geçiştirici cevaplar veriyodum, zamanla hepsi susmaya başladı.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dokundurmasin da muhabbettine katlanilir ya..
Öne çıkan mesajlar