Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

berberle olan anım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akşam berbere gittim.daha 2. gidişim, muhabbetim yoktu hiç.adamla yalnızdık dükkanda, ot muhabetti açtı, olaylarını filan anlatıyor.sonra sen üfürüyon mu dedi, yok abi uzun zamandır içmedim dedim.desene sen ya, akşama evdeysen geliyim üfürelim dedi, yok abi dışardayım dedim.o ara müşteri geldi konuşamadı fazla, çıkarken görüşelim senle bu konuyu dedi.ilginç bir anı oldu benim için
Mesaj tarihi:
ahaha berber izmitli falan mı ?

aynısının bir benzerini arkadaşım (cidden arkadaşım) yaşamış izmet'te herif aynı şekilde muhabbet açmış, bizim ki kullanmıyorum diyince herif de ben bi çeksem sorun olur mu demiş, şaşkınlıkla evet demiş arkadaş, adam çıkarmış tezgahın altından kovayı baya böyle bir kapak alıp geri koyup çalışmaya devam etmiş.
Mesaj tarihi:
izmir de olay.ankara da da bir değişiği denk geldi başıma, mahallede muhabettim olan berberdi.9 gibi gittim akşam, kimse yok gene.adam 2dk da bir arka odaya gidip geliyor.baya da konuşuyor filan, sonra dedi ya kusura bakma akşam 2 bira çakmazsam kendime gelemiyorum, istersen sana da getiriyim dedi.öyle 1 saat saç kesti kafası güzel, dert yanıyor iyice.saçı batırdı tabi.dükkanı kapatacaktı, gel dedi arabayla bırakıyım seni.yok abi ev yakın zahmet etme dedim.
  • Yeni Oluştur...