Pluton Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Merhaba, olayı kısaca anlatayım büyük ihtimalle basit birşeydir ama hiç anlamıyorum. Şimdi olay şu oyun sunucusu çalıştırmak için gerekli olan bir .exe var ve br saldırı aracı var. Bu araç bilinmeyen bir paket gönderip programı kapatıyor ve oyun sunucusuna girişde kapanıyor. Yapılmasını istediğim şey bu paketi (büyük ihtimalle errorlogda gösterdiğidir) gönderildiğinde onu engelleyecek ve programın kendi kendini kapatmaması sağlanacak. Daha detaylı bilgi isteyenlere .exe dosyalarını gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Server in source code lari elindedir diye umuyorum, ne ile yazildigini belirtirsen iyi olur. Bahsi gecen exe nedir? fraud client mi, hacked client mi ? Server ile arasindaki authentication nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bahsedilen hic bir seyin source kodu yok, ben oyle anlamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 olmaz öyle şey. kodları görmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Su olmasin lan senin olayin; http://projecthax.com/showthread.php?t=5078 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Lan o herifin dediği sadece hata kodlarını kapatıyor. Tam olarak bir fix değil o zımbırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 serveri ac, saldiri programini ac, networku sniff etmeye basla, gelen paketin icerigini gor. Sonra serverin calisma protunu degistir, bir tane server uygulamasi yaz ve normal server ile ayni portta listen yapsin, sniff ettigin paket icerigi geldiginde o baglantiyi drop etsin diger butun baglantilari localhost:yeni_port seklinde connection kurarak forward etsin ama bir suru performans kaybi yasarsin. aklima hani dusununce boyle bir cozum geldi simdilik ayak ustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Tabi uygulamalarin cogunun yaptigi gibi paket bazli sifreliyorsa veya packet headera packet id embed ediyorsa bir sansin yok. Ki bence yapiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar