Eno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Cico, yazmamışsın ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ben demısım ya :P evet kusura bakmayın bu arada Level 18 Narcosis(Qui) Level 21 Leonobe(Ben) Level 17 Sacrilege(Pascha) Bıseyler yapıcaz crosroadun orda bulusuyoruz tabıı server zart zurt cokmekten vazgecerse Isteyen varsa gelmek soylesın[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Cok garıp bı cokme ya dıbımdekı adfma cokuyo gıremıyo ben oyundayım ben cokuyorum o gırıyıo hadı hayırlısı bıseyler oluyo ama cokenınde gerı alınıyo 20 sanıye lol[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Eheh bız actık baska server warıor ve prıest gel sende ;)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arkadaslar server 5 e bekleriz :) biz bikac kisiyiz ama ginede gusel bi ortam :) [Bu mesaj zebani200 tarafından 16 Kasım 2004 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 istersen server 31 ac lag var ben 1238102 tane server denedım yok olmuyor stress test zamanı guzeldı 1 haftadı ama rahattı sımdı kasıyor pacific serverları her gece down lvl 15 de kaldık server 9da lvl21 NE rogue vardı yatıyor o zaten lag var dıe gırmıyorum zart zurt cokecekse anlamı yok kasmanın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar