Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun İci Paticik Horde Buluşması!!!

theCio

Öne çıkan mesajlar

Cico, yazmamışsın ;)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben demısım ya :P evet kusura bakmayın bu arada

Level 18 Narcosis(Qui)
Level 21 Leonobe(Ben)
Level 17 Sacrilege(Pascha)

Bıseyler yapıcaz crosroadun orda bulusuyoruz tabıı server zart zurt cokmekten vazgecerse Isteyen varsa gelmek soylesın[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Cok garıp bı cokme ya dıbımdekı adfma cokuyo gıremıyo ben oyundayım ben cokuyorum o gırıyıo hadı hayırlısı bıseyler oluyo ama cokenınde gerı alınıyo 20 sanıye lol[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Eheh bız actık baska server warıor ve prıest gel sende ;)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

istersen server 31 ac lag var ben 1238102 tane server denedım yok olmuyor stress test zamanı guzeldı 1 haftadı ama rahattı sımdı kasıyor pacific serverları her gece down lvl 15 de kaldık server 9da lvl21 NE rogue vardı yatıyor o zaten lag var dıe gırmıyorum zart zurt cokecekse anlamı yok kasmanın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...