Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Esnaf ve Trafik Konileri


BramStoker

Öne çıkan mesajlar

Şehrimizdeki kural koyucu, ali kıran baş kesen esnaf kardeşlerimizin dükkanlarının önlerine trafik konisi (hani şu reklam şirketlerine yaptırdıkları, üzerinde de dükkanlarının adı falan bulunan mini bir plastik tabela olan koniler) koyup asfalt işgal etme hakları var mıdır? Eğer yoksa böyle bir hakları bu arkadaşları nereye şikayet edebilirim? Trafiğe mi yoksa belediyeye mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

sanane bilader dükkanımın önünü kapamaya hakkın yok.ekmek paramla oynama!!11

bazı işletmeler(market gibin mal girişi olan yerler) izin alıp koyabiliyor hatta arabanı bile çektirebiliyor onun dışında her hangi bir yasal hakkı yok

hatta şoyle bişi buldum 1 yıllık haber gerçi :P posta


hah tam adamını bulmuşum. yok, market değil. marketler anacadde üzerinde. bizim sitenin etrafında duvar yok, sokakla iç içeyiz, altımızda da dükkanlar var. esnaflarımız kuaför, tekstil perakendecisi, berber, fotoğrafçı falan. yüz göz olmak istemiyorum çünkü biliyorum kaldırmayacağını konilerini. adamlar park yerimizi işgal ediyor yahu. illa gidip tartışma mı çıkarmak lazım yani?

bunlar bir cins. bunlardan ayrı olarak gündüzki araç yoğunluğundan ötürü kaldırımlara araba park eden dingiller var. anacaddede belediye görevlisi var, orada park etmek paralı. halk bir iç sokağa getirip koyuyor arabasını. kaldırıma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esnafin da hakli oldugu yonler var bu konuda. Asil suclu adam gibi park alani saglamayan belediye.

Mal tasima isini gectim, bazi soforler oyle kotu konumlandiriyorlar ki araclari, musteri giremez oluyor yani. Kuafor muafor tabi cok etkilenmez de, vitrine sahip bi dukkan icon hos degil.


Bi cok kez bizim de basimiza geliyor. Kendi aracimiz is icin disarida oluyor, bos kalan yere adam park etmek istiyor. Gorsel olarak bi sorun yok bizim dukkan icin ama metal malzeme giris cikisi oldugu icin adamin arabasi acisindan sakat bi kere. Kendi arabama vursam canim yanmaz ama baskasinin araci acitir, o yuzden anlatmaya calisiyoruz ama bazen "abi 5dk markete giricem" diye birakip 2 saat gelmeyenler oluyor. Istemiyoruz haliyle baska aracin cekilmesini.

Kuka fln koymak yasal degil ama onu soyleyeyim. Sikayet etme hakkin var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...