GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Evet arkadaşlar;uzun çabalar sonucunda EverQuest2'ye başlamış bulunmaktayız. Hayırlı Uğurlu olsun. En yakın zamanda sizleride bekliyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 PORTUNU SÖYLEYİN NOLUR YA SİPARİŞ ETCEM NBÖHÜHÜ[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Oyunu nerede oynayacaksın merak ettim.İşyerinde felan mı?[signature][hline]www.oynayalim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 okuldan bağlanıcaz o yüzden önemli :)[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet avaturk e gelmiş oyunlar önemli bir ayrıntı collector's edition değil limited edition gelmiş bugün alaturqua dan arkadaşlardan gidip alanlar olmuş ben gidemedim ne zaman kargoya verirler hiç bir fikrim yok yine de yarın gidip almayı deniyecem[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: FesTivaL, 12 Kasım 2004 20:07 tarihinde demiş ki: Oyunu nerede oynayacaksın merak ettim.İşyerinde felan mı? Sabancı Üniversitesi'nin paranoyak firewall unun arkadasında oynayacam. Buldum portları arkadaşlar kontrol edicek arkadaş[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Tuor umarım gitmeden bu formu okursun.Ava bayrama kadar kapalı.Çarşamba oyunda görüşürüz.[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hayır çok geç kaldın gittim geri döndüm tehey tehey :)[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 :-)[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: GM-Newbie, 12 Kasım 2004 19:51 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar;uzun çabalar sonucunda EverQuest2'ye başlamış bulunmaktayız. Hayırlı Uğurlu olsun. En yakın zamanda sizleride bekliyoruz ;) Hayırlı olsun darısı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar