Peka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 i$te kuzu kuzu gelllldimmm suyun dibinde nagamsi bi$iy gordum lvli falan belli değil zaten ss alicam derken geberdik cokta uzakti healerda reslendim gitti 50s repaire :/ burdada Duskwood a saldiriya gelen Stitches isimli arka$i keserken burdada horde larin oraya gittik keselim diye orda 26 bi shaman geldi aklini aldim :p ondan sora 28 troll warrior burdada oyunun pvp sistemi ilen ayar oldugum bi salaklik horde lar bizim oraya gelince istedigi gibi kesip bicebiliyor ama biz gidince saldiramiyoruz "cannot attack a friendly target " falan diye ayak yapiyor lan allahin torlunden arkada$mi olur adam bana dalana kadar dalamiyorum guzellige gel %&$#[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Hoş görüntüler... başlığı editledim[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bencede guzel goruntuler[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar