Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanal d a.k.a kolpa dvd nin bozuk cıkması

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
kablolu tv var odamda valla film kare kare oldu ehe download edince bazı filmler bozuk olur ya veya vcd lerde olur hani ses cazırdar görüntü kare kare olur
o sekil oldu sonra sinyal yok dendi fln :)

valla daha oncedende yagmurdu fırtınaydı pek cok sey olmustu ama yayın direk giderdi yani film kare kare olmazdı

filmin bozulması ile yayının gitmesi arasında herhangi bir bag olmaması gerekir benim fikrim bozulunca bikaç sn düzeltmek için zaman kazanmak gerekti ve yayın sinyalini kestiler o sürede :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 16 Kasım 2004 01:33 tarihinde demiş ki:
hmm kanal d sendemi :-p

aaa her basyapıttan sonra adım gecer bılmıon mu ruby e tesekkurler dıye ama rtuk ıcın bı sey dıemıcem tamamen kontrolum dısı o[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
beyler saçmalamayın hava yağmurlu feci yağmur var, ondan dolayı sinyalde düşüş yaşanıyo, kare kare gözüküo saçma sapan suçlamalar yapıp milletin günahını alıosunuz :) kanal d nin yayınını yaptığı yerdende deil sorun, kablolu tv lerin dağıldığı şebekede sorun oluyo böle havalarda :) hay allam kolpa dvd koyarlarmı hatta çıkarıo fln open yazıo ekranda yok deve :D
  • Yeni Oluştur...