Blinky Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 fileplanetten flasgetle ındırdıgım zıp tam bır husranla sonuclandı . repaır mepaır falan ıse yaramadı.baska bır yolunu acıklayacak bırı war mı? yada antalyada ındırmıs bırı warsa solesın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 winzipin son sürümüyle açmayı denemişsindir herhalde?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: EarS, 14 Kasım 2004 21:21 tarihinde demiş ki: winzipin son sürümüyle açmayı denemişsindir herhalde? oda sorumu abı ya 9.0 bıde ustune kac kere repaır ettım yanı.yokh nuh dıor peygamber demıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 indirdim i$iklarda ba$ari dershansesinin yanindan yukari cikarken Funky İnternet cafe var orayada yukledik gidersen cd ye cektirebilirsin ama cekmeyi becerebilirmi bizim $opar yad acekerse kaca ceker bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar