kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 nereler var yav önerebileceğiniz? internette araştırayım dedim de beceremedim bişe bulmayı sdfas.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mümkünse damsız girilen yerler olsun plsssssss
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dam mam var ya, sadece tıkış tıkış olmayacak düzgün eğlenilecek bi yerler lazım.
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 başlığı yanlış forumda açtık galiba
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ya yılbaşında hiç öyle bi yer olmuyor ben de izmirde bakıyorum mesela hiç adam gibi eğlenceli güzel bişi yok oteller falan yalan zaten konaklamalı yılbaşı için sezon dışı sinek avlarken dandik servis verecek olan tatil beldesi otellerine gidilebiliyor ancak şehirfırsatı groupon vs. buralardaki olaylar %99 yalan. geçen yıl marche için iki kişi localı vs. diye satın almıştık adamları aramasam gideceğiz mal gibi, loca vs. yokmuş yalanmış oturacak yer bile ayarlayamazlarmış 6 saat boyunca ayakta dikilicez oldu canım. geneli de böyle. bildiğin mekan varsa gidip rezervasyon yaptırabiliyorsun tek yöntem o. başkalarının dediği de fos çıkıyor genelde kendi seveceğin mekan tarzında olmuyor. zaten bütün mekanlar overcapacity çalışıyor yılbaşında, ufak ve basık kalıyor her yer. rastgele mekana hiç gidilmez zaten gideceğin mekan belli değilse yılbaşı akşamı dışarı çıkma daha iyi. çok yardımcı oldum farkındayım rica ederim
coco Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 said: yılbaşı akşamı dışarı çıkma. ben de çok yardımcı oldum farkındayım rica ederim
Öne çıkan mesajlar