mxzr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Profocio dan domainle web alani aldim ve ordan pop3 destekli 250 mail alabiliorum ve bunla outlooka girebiliorum ama msn calismio calistirmanin bir yolu varmi ?[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 msn ile çalışması için karşı tarafın bazı özelliklerinin olması gerekiyor. o özellikleri taşımadığından olmuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 mail geldiğinden msn haber versinmi istiyorsun ? sanirim bu sadece hotmail için geçerli[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Hayır MSN messanger da kendi domainiyle online olmak istiyo. Eno ya ulaşırsan doğru cevabı bulabilirsin bizden sadece öneri alırsın.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hee, çok basit .net passport hesabını o mail üstünden almalisin örnek ben [email protected] kulaniyorum msn üstünden bana ait bir domain.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ama hotmailden sadece @hotmail li alabiliorum. Benim domain tedforever.com nasil alcam onun icin[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 dediğim gibi .Net passport hesabını bu mail le alıcaksın bak msn.com a gir orda mesela sign in de sonra o maille al hesabı bu kadar basit[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 www.passport.net buradan kullanıcı heasbı alı msn den bağlanabilirsin.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar