Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 16 aralık 2011 de turkcell'den aldığım ve hala bir sene garantisi devam eden iphone 4s 32 gb siyah telefonum satılıktır. telefonda herhangi bir kusur bulunmamaktadır. alın kartınızı takın, kullanın. her daim koruyucu kapakla kullandım, fakat ust kısmını korumadığı için bir kız arkadaşımla şakalaşırken(işi biraz geyiğe döküyorum) sahilde yere düşürme sonucu çok ufak nokta büyüklüğünde iki çizik vardır, söylemesem göstermesem görmezdiniz bile. neyse istanbulda elden satışı tercih ederim, kargo vesaire uğraşmak pek tercih etmiyorum. acıbadem kadıköydeyim, gelin buyrun telefonu alın gidin. fiyatı sahibindene 1350 den koydum da pazarlık paylı o tabi paticik için 1200 son fiyat budur. bence 32 gb ve garantili olduğu için gayet adil bir son fiyat olduğunu düşünüyorum. amerikadan alırımcılar lütfen baltalamayın, amerikadan getirtirim size isterseniz. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 keşke 2-3 ay daha bekleseymiş kız arkadaşım. 1.5k'ya aldık 64gb'ını. ki hafızanın 16gb'ını bile kullanmıyodur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 64 gereksiz evet, ama 16 da yetmiyordu bana 3gs'de 32 gb ideali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 izmir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 up, hall satilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar