nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 senko said: "nutella yerim" said: sen napıyosun selcuk bu sene aile saadetini seçtik yılbaşı için. yalova'ya geldim bizimkilerin yanına işte, onlarla oturuyorum, yalan dünya seyredip kelime oyunu fln oynuyoruz dsf iyi oldu bayağıdır göremiyordum zaten. sen napan yatıyorum azıcık hasta gibiyim,evde tek basınayım carl sagan - cosmos u actım izliyorum belgeseli,güzel vakit geciriyorum adam yapmış şsdhşjsfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 seninki de zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Oğlum burnumun direği kırıldı lan yardım edin uhuhuhuhuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Yeni yıla takside giriyorum. Oh yes patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Kafam çok iyi gençler, gendimden geçtim yein ederim.herkese selamlar yeni tıl mutluluk getirsn herekese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mr_Hand said: lan planım yok derken dün arkadaşlar çağırdı sdf. orası sıkarsa gidecek bi yer daha buldum bi de. ehi. bu adamın geçen senelerdeki mesajlarını bulun. onlar da böledir abi. "hiiiiç planım yok" ELBETTE PLANIM VAR AMA SİZ ÜZÜLMEYİN DİYE SES ETMİYORUM! SEKSS POMPA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 akşam 9 da yattim bayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 "nutella yerim" said: yatıyorum azıcık hasta gibiyim,evde tek basınayım carl sagan - cosmos u actım izliyorum belgeseli,güzel vakit geciriyorum adam yapmış şsdhşjsfdh karl sağan çemişkezekli abi. köyden içinden çocukluğunu blirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar