aykut999 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Arkadaslar sizce Tr de odemelerin 2co paypal vb. sistemlerle yapıldıgı bir acıkartırma sitesi kullanılabilir mi?Yani insanlarımız haberdar mı bu tip seylerden genel olarak.Mesela siz olsanız kullanır mısınız boyle bir sistem?Ya da alternatif olarak nasıl odeme sistemleri olabilir? Bir projem var da bosa gitmesin emekler. Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ben ülkenin böyle bir yeinliğe hazır olmadığını düşünüyorum. İnsanlar hala kredi kartıyla alışveriş yapmaktan (büyük şirketlerden bile) çekiniyorlar ve böyle bir sistem getirilse bile 3-4'yıla kadar pek popüler olmayacağını düşünüyorum.[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykut999 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 saol ya ben de oyle dusunmeye basladım biraz arastırdım da internetten alısveris yapan bile cok az kisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar