_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ya Arkada$Lar iRc.Backdoor.Trojan adlı bı vırus war makınamda nasıl sılebılırım ya cok ugrastım sıLınmıoRRRR ! bılen warsa bana yardım edebılırmı[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 güvenli kipte çalıştırım virus programı ile tarama yapmayı dene birde[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ksapersky 4.5 cek guvenli kipte tarat ama once guncelle bu proyu[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 saolun arkadaslar hallettım yok ortalarda valla vırus alert flaan[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar