Odune Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bende nec 2510 dvd var şimdi sorunum şu. bazen kopyaladığım dvd'deki divxleri hdd ye (aynı dosya) atarken bazen çok güzel atıyor bazende sorun veriyor kopyalayamıyorum. başka bir dvd romum olmadığı için sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. sorun hdd de olabilir diye düşünüyorum ama kesin emin değilim. yardım edin ne yapayım?[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 dvd lerde problem olabilir mi? başka marka dene belki okuma problemi vardir o markayı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yazdığın dvd-r kaliteli bir marka değilse, dvdleri daha yavaş yazdırmayı da deneyebilirsin. bazen cd ler de işe yarıyor :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Kasım 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bilomiyorum mesela sıcağı sıcağına kopyaladıktan sonra hard diske atıyorum dosyaları o zaman sorun yok gayet güzel kopyalıyor ama üzerinde 1 hafta falan geçtikten sonra tekrar hdd ye atmaya çalıştığımda bu sefer kopyalayamıyor mdanın dvdlerini kullanıyordum. eğer sorun varsa arşivi toparlamak zor olacak bir daha indir bir daha kopyala. nedir benim bu şanssızlığım!![signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar