Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bugün cnbc-e de animal farm oynuyo(hani şu rus devrimini anlatan) seyretmek istiyorum ama misafir geldi(şansıma...) Şimdi diyorum ki animal farm ı e-muleden indiriim ama; ingilizce seyretmek istemiyorum, altyazıyı nerden bulucam ve altyazılı film seyretme programını nerden bulucam bilmiyorum :) Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 alt yazı destekleyen program bulmalısın bs player mesela.. desteklio.baya bi var destekleyen media player desteklemio ekstra bişiler yüklemezsen. sonra alt yazı sitelerine bakıcan, ingilizce garanti bulursun da türkçe zor.. http://www.organizeatak.com/ bi buraya bak belki vardır.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 www.divxforever.com www.divxplanet.com www.videometre.com[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar