Helnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Selamar Farkındayım 2. kere bu mesajı yazıyorum ama birisi tam olarak adım adım retail'a(23 kasım) nasıl katılabileceğimizi yazabilirmi? Proxy filan kullanacakmıyız yine ? Bu arada wow general forumlarında sticky olan local server hakkındaki yazı beni korkuttu: If I live in Europe or Asia and have preordered a US version of the game from an online retailer, will I be able to play the game when I receive it? Players who do not use a method of payment accepted in North America and who do not have a North American billing address will not be able to play on US servers. Therefore, we highly recommend that players in other regions instead preorder the game for their local region and purchase their World of Warcraft subscription when the game launches locally to them. Doing so will ensure that they have the best possible World of Warcraft gameplay and support experience available. Bu yazının tamamını http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=385040&p=1&tmp=1#post385040 ulaşabilirsiniz. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 korkmana gerek yok ya... US'de oturuyosan ya da tanidigin varsa oynayacaksin, yoksa oynamayacaksin bu kadar basit. henuz fatura adresi icin proxy icat etmediler.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar