Chastor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kardeşim üniversiteye başvuracak ama kayıtlar başlıyalı 5 gün geçti onun için 1-2 gün içerisinde acil yurt bulmamız gerekiyor.İstanbulu bilmediğim için yardımcı olamıyorum kadıköyde bildiğiniz yurt veya kalınabilecek yer varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sene bitti ya ne kayıdı hangi uni bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bende tam bilmiyorum üni değilde gemicilik kursu gibi birşey 1 yıl okuyup 1 yıl staj yapıcak 2 yıllık birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sna1l ev arkadaşı arıyor asdf kadıköy'de okul piri reisli bişey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Deniz adamlığı kursu oluyor işte gemilerde çalışabilme ehliyeti veren odur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 halitağanın yukarısında yeldeğirmenine çıkan bir yol var, orda mopaş'ın bitişiginde bi yurt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ben ev arkadaaşı arıyorum ayrıntılar burda :D paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar