pcyibozdum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dl'ye bırakmıştım uyandığım da pcyi antivirus taraması sırasında donmuş halde buldum res attığım da detecting ide drives kısmında takılıp kalıyor, onlarca res sonrasında windows ekranına kadar acabildim ama onda da masaüstü ekranı geldi anca ama mouse tıkları bile cevap vermiyor hatrı sayılı ses çıkaran wd black serisi hdd'den arada sırada çok az vın sesi dışında ses gelmiyor hddyi elime mi aldım yine? tüm bilgilerim yine hdd'de olduğu için yeni acc açmak zorunda kaldım :( 2 hdd bağlı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcyibozdum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sorun 2.hdd imiş, milyoncuncu res sırasında açıp disk kontrol yapmayı başardım açıldı. sonra pcyi kapatıp bozuk hddyi çıkardım bu seferde boot forum: cd/dvd disk boot failure, insert system disk and press enter diye hata veriyor tek hdd ile. windows buna kurulu çıkardığıma değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcyibozdum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar