Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Arkadaşlar geçengün Istanbul Universitesi'nin Zooloji Müzesine gittik .. Orada içi doldurulmus haywanlar vardı hatta 4 aylık bebek bile wardı kavanoz içinde ama sadece tek birşey içimi burktu yatan bir köpek nedense çok acayip oldum o köpege...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hmm madem için burkuldu neden burkuldu..?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 40) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bilmem o hayvanın yaşamını düşündüm fena oldu içim :([signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 :( hayat..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 40) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: orc_lord, 25 Ekim 2004 17:46 tarihinde demiş ki: hmm madem için burkuldu neden burkuldu..? Soruya bak :) .......... Köpekler çok masum günahsız gözükür .. DÜşünmesi bile üzüyor insanı.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ''acı var mı acı?'' tadında olmuş biraz soru heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 soru mantıklı neden burkulduğunu anlatmamış ama yani güzel bi soru :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 40) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bilirim orc u yoktur kotu niyeti :)[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 köpek mi , ıyykkkkkkkkk belediyeler zehirlesin hepsini !! eheueh şaka yapıyorum çok güzel hayvanlardı en azından kedi gibi küstah degiller. Kediye yemiyoz içmioz et verioz karnı doyunca tanımıyor bizi :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kedi asil hayvandır. karnını doyurdun diye kölen olmaz :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 neden doldururlar bende anlamam canlı tutacaklarına.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: -Mix-, 27 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki: kedi asil hayvandır. karnını doyurdun diye kölen olmaz :) kedi asil değil nankör hayvandır,yemek verdiği an sahibini tanımıyosa bunun adı nankörlüktür,bide bunu yanında köpeğe bak köpek,hayvanların en kralıdır her zaman sahibinin en iyi dostu..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 dikkat ediyorumda pet bölümüne msg atan herkes melek gibi :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kediler nankör falan değildir hiç beslemediğin belli oluyo yemek verirken hırhır hırlamaya başlarlar sahiplerinin davranışından memnun olduklarını göstermek için.tabi hiç insan evladıyla iletişimimi olmamış kediler hırlamaz ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kedilerin nanakör olmadığına katılıyorum.[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kedi demişki Ben tanrimiyim bu insanlar beni besliyor yemek veriyor herşeyimi yapiyor Kopek demişki bu insanlar tanrimi yemek veriyorlar evlerine aliyorlar,beni seviyorlar...[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 BU SADECE BİR HİKAYE! KEDİLER EN ASİL HAYVANLARDAN BİRİDİR.ONA İYİ DAVRANIRSAN ODA SANA İYİ DAVRANIR. ÜSTELİK ÇOK TA ZEKİLER. CANIMMMMM......[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar