Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Içim Burkuldu... :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar geçengün Istanbul Universitesi'nin Zooloji Müzesine gittik .. Orada içi doldurulmus haywanlar vardı hatta 4 aylık bebek bile wardı kavanoz içinde ama sadece tek birşey içimi burktu yatan bir köpek nedense çok acayip oldum o köpege...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 25 Ekim 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
hmm madem için burkuldu neden burkuldu..?

Soruya bak :)
..........
Köpekler çok masum günahsız gözükür .. DÜşünmesi bile üzüyor insanı.[signature][hline]Allah kahr bela..
''büyük dağları ben yarattım.''
Mesaj tarihi:
''acı var mı acı?'' tadında olmuş biraz soru heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 27 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki:
kedi asil hayvandır. karnını doyurdun diye kölen olmaz :)

kedi asil değil nankör hayvandır,yemek verdiği an sahibini tanımıyosa bunun adı nankörlüktür,bide bunu yanında köpeğe bak köpek,hayvanların en kralıdır her zaman sahibinin en iyi dostu..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kediler nankör falan değildir hiç beslemediğin belli oluyo yemek verirken hırhır hırlamaya başlarlar sahiplerinin davranışından memnun olduklarını göstermek için.tabi hiç insan evladıyla iletişimimi olmamış kediler hırlamaz ayrı bi konu.
Mesaj tarihi:
Kedi demişki Ben tanrimiyim bu insanlar beni besliyor yemek veriyor herşeyimi yapiyor

Kopek demişki bu insanlar tanrimi yemek veriyorlar evlerine aliyorlar,beni seviyorlar...[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
  • Yeni Oluştur...