Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 şimdi bana 3 tane program lazım.. bildiğiniz varsa lütfen yazınız hem başkaları da arıyor olabilir yardımcı olalım :) 1-mail programı. outlook express gibi bir şey olsun istiyorum. outlook bende sorun yapıyor da. açılması çok uzun sürüyor sanırım içindeki kayıtlı maillerle ilgili birşey ve arkadaşta da ynı sorun varmış. 2-bende bir konser videosu var. ve ben onun sadece seslerini kaydetmek istiyorum. yani mesela 15-22 dakika arası bir şarkı var diyelim onu almak istiyorum. nasıl yaparım? 3-televizyondan dizi film fln capture ediyorum. zaten direkt olarak divx kaydediyor. fakat içindeki reklamları fln silemiyorum. divx edtileyici bir program arıyorum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 2 için goldwave adlı program 3 için codeği yüklüyse movie maker yapar gibi hatırlıorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hmm çok sağol. movie maker ile denedim olacak gibi.. tek sorun editledikten sonra kaydederken divx yapmayı bulamamış olmam. eğer o da varsa işimi görür.. ya da divx e çeviririm başka program ile diğer dediğin programı da ekiyorum şimdi..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 divx olarak kaydetmio bi o var işte[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 3 için eğer divx formatındaysa o zaman virtual dub kullan eğer mpg ise tmpgenc bu işi gayet güzel yapıyor kesip biçmek için (benim için) en ideal programlar[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 +1 odune ene saglam program 3 iicin virtual dub keser bicer diker :D[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1. The Bat[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 15 Kasım 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar