Meov Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Var mı bildiğiniz emek/bahçeli taraflarında? Macfit açılıyormuş armadaya ama aylık ücrete hayır dediler pisler. Önerebileceğiniz böyle ferah güzel bir yer olursa sevinebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 aylık ödeyebileceğim bi yer ben de arıyorum, düzgün yerlerin hiç biri kabul etmiyor zaten. konya yolu üzeri bahçeli metrosuna yakın ankyra var, 3 ay yazılıp 2 kere gitmiştim, temiz düzgün güzel bi yer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ne kadardı ücretleri oranın? bahçeli metrosu banada 10 dk yürüme mesafesinde aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yarın tekrar çıkıp bir salon bulup yazılıyorum artık, bıktım böyle oturmaktan yahu. boy 1.97 kilo 145 cinnet geçiricem. hayır siyah giyince zayıfta duruyorum ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar