calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Selamlar, x4 965 cpu alıcam, normalde direkt alırım bu ürünü hani compatibility direkt vardır derim de, Nova bilgisayarı aradım; adam ısrarla ya bakın bu 965'lerde uyumsuzluk olabilir daha önce yaşadık fln diyor. Yahu amd geriye doğru uyumludur fln diyorum, adam yok ya siz yine de sitesine bakın fln diyor. sitesinden de msi'nin pek sağlıklı bir cevap alamadım açıkçası, sizce kesin uyumlu mudur? Buradan olumlu bir yanıt çıkarsa direkt nova'dan alıcam, yoksa gold'a sipariş vericem internetten gelince problem olursa da geri yollarım fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 anakartın en fazla 90w cpu destekliyor olabilir ama üst seviye phenom x4ler 125w, mesela x4 945'in 90w sürümü de var 125w'ı da, uyumluluk sorunu dedikleri şey bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 olabilir mi öyle midir diyosun? yoksa cpu support sayfası şu: http://www.msi.com/product/mb/970A-G46.html#?div=CPUSupport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 seninki 140wlık 965'i bile çalıştırıyomuş, olay o değil ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi alıcam heralde ya, adam bios update fln gerekir bıdı bıdı dedi. zaten bios update'sini her türlü yapıcam. muhtemelen "modeminizin ışığı yanıyor mu" seviyesi için uyarıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bios update ile destekler hale geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Asus m4a evolu bir modeli var bende, bu işlemciylen kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 125w-140w modelleri var 965BE nin , o yüzden demiştir alıp sonra geri göndermeyesin diye :P , ama satıcı haklı bilmeyen vatandaş alıp desteklemeyen anakarta takıp başına ekşiyecek. 140w desteği her anakartta yok ,ucuza kaçılan anakartlardada 125w cpu desteği olmayabiliyor . Senin anakart 965i desdekliyor sorun yok hatta anakart flashtan bios güncelleme desdekliyormuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar