PiNg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 canım çekti ulen ne zaman cıkıyo bu oyun[signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Pvp'de shaman cok zevkli arkadaslar, tam kontrollere alisamadim ama cok seceneginiz var.. Totemlerle kendinizi saglama alip bir warriorla teketek melee yapabildiginiz gibi bir mage'lede uzaktan kapisabiliyorsunuz.. Tabii hepsine ayri taktik var ama pvp icin mukemmel..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 eheh dun ilk defa bir horde-alliance kapısmasında bulundum 2 tane undead priest geldi bizim mekana :) bizim levellar azdı baya ben lvel 12 idim baya zorlandık ama kestik sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 en azından bi level 20-30 olun da ondan sonra pvp şöyle böyle deyin bence. ciddi çok daha zevkli oluyor çünkü :) [Bu mesaj s1eger tarafından 15 Kasım 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar