BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1. banka nerde 2.dwarflar bir hayvana biniyomu 3.turkler genelde hangi sehirde 4.alınan 2 skill degistire biliniyomu bs ve mine aldım ama bs yi engiiner la degistirmek isitorrum yap bilirmiyim [Bu mesaj BullDoG tarafından 15 Kasım 2004 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 2. Dev dağ kecilerine bınıyorlar veya bınıcekler. 4. evet Vendor tadında elemanlara sildirip skillerini yenısını alabılmen lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1- Hangı serverdasın hangı sehırdesın 3-Hangı serverdasın[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1. Haritadaki her bölge için bir büyük şehir var. Burada bankayı bulabilirsin. Kapıdaki yada dolaşan guard'lara sorabiliyorsun yerini. 3. Genel birşey söylemek mümkün değil. Herkes ırkına göre ve skilline göre, hatta yapmakta oldukları quest'e göre şehirlere dağılmış durumda.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bir sehir icindeki belli ve ugrak yerlerin yerini ogrenmek icin sehrin icinde dolasan yada kapida nobet tutan nobetcilerle diyaloga girin, heryeri bulabilirisiniz boylece..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ben test 9 dayım bu skilleri sieln vendor dwarfların icin nerde yoksa aldıgımz vendormu siliyo dag kecileri lvl 40olmmız lazımmıs ole yazyıo pff simdiden sagollun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar