Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Evet oyunu az once aldım bıldınız uzere RPG yapmıs EA bu defa hıkaye tamamen farklı karakterler ustune kurulu yanı klasık LOTR karakterlerı sadece mısafır oyuncu oalrak oyundalar oyunu actım ve oda nesı gandalfın anlattıgı fılmden sahnelerle bıldık hıkaye 30. ya tekrara anhlatıldı tam sıkılmışken oyun başladı aragorndan daha fazla acıların cocuguna benzıyen gondorlu karakterımız cıbıldak cıbıldak ormanda gezerken ne alaka ıse rıngwraıthlerın saldırısına ugruyor e iyi hoş nerden geldıgı bellı olmıyan wraıtlerle savasıyoruz tabı bızı fecı bıcımde yaralıyorlar o sırada fellowshıpte calan aynı muzıkle sarışın bir elf hatun gelıp arwen edasıyla kıtapta gandalfın yaptıgı ancak darkafalılaların arwene malettıgı sudan at cagırma buyusunu yapıyor hemde su olmıyan yerde e iyi hoş kovalıyo wraithleri ama oda nesi hatun egılıp bızım elamana arwenle aynı sozlerı soyluyor (the grace that has gıven to me let ıt pass to hım heal hım hedehödö) e tamam hadi bunuda kabul ettik bizim karakter 3 wraıth tarafından agır yaralanmısken zınk dıye ayaga kalkıyor ve savaşa hazır pozısyona gelıyor wayyyy be elrond bıle frodoyu kac haftada ıyılestırdı hemde ufak bır yarayı demekkı bu yeni elf hatun valar elbereth in kendısı lol ustune oyun baslıyor tepede mınımap cıkıyor FF tarzı ve o ne ıelrde bır chest var x e basınca acıp ıcındekını verıyor bıze tam yururken sauron kafası cıkıyor ve Final Fantasy den arak savas sıstemıne gecıyoruz eve yanlıs duymadınız Oyun Sistemi Final Fantasy X den araklama komple bı sphere sıstemını gecırmemişler utanıp heralde savaslardakı turn pencerelerıne lımıt breakımsı harıketlere AP sıstemıne kadar buram buram Final Fantasy kokuyo oyun ancak bu kotu bı koku utune ustluk buda yetmezmiş gibi tolkıen ın yazdıgı hıkaye den vazgectım temel mantıga aykırı bır olaya donusmus ormandakı duran sandıktan taaa 1. çağdan kalma eşya cıkıyor gandalf oyun boyu telepatı ıle bzıle konuşup fılmden kesılen sahnelerle bıze tanıtım yapıyor buyu kullanma olayı var orta dunyada ıstar harıc buyu kullanıcısı olmamasına ragmen agaclardan lembas yetısıyor nerdeyse ve sadece numenorlulaların bıldıgı sıfa sanatı ayaga dusmus herkes athelas otunu kullanabılıyor ısmı LOTR olmasa belkı basarılı olabılıcek bır yapım ama serının tutkunları yerden yere vurucaktır ozellıkle fılmle degıl kıtapla bu ıse gırenler Fınal Fantasy den arak olayı ıse cok komık yanı madem FF tarzı yapıcaktın nıe gıdıp square la annasmadın bre acgozlu EA sırf para kaptırmamak ıcın FF sattı ıde bunu LOTR dan yakalamaya calısıyorsun ama FF ın satmasının oyunun kendınden cok hıkaye ve karakterler oldugunu unutmuşsun ole savaş sıstemı ıtem olayı yapmakla FF kopyalanmıyor once sacmasapan olmayan bır hıkaye yaz sonra orjınal bişiler yapta oyuncu yesin yani[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 L.o.t.R. niyetine bakınca anladığım kadarıyla oyun hayal kırıklığından ibaret. (aslında oyunun konusunu bildiğimden asla lotr bazında sağlam bir konuya sahip olduğunu düşünmedim) Ama yine de "oynanabilirliği, savaş modları, grafikleri, karakter ilerlemeleri, silah-zırh adedi falan bolsa eğlenceli bir oyun olabilir mi acaba?" diye sorayım.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İlla sömürecekler büyük bir yapımı. EA çok iyi yapıyor bu işi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Adamların işi para kazanmak ne yaparsınlar? Biz takdir etsek de etmesek de... Ama o romanların hakkını verebilecek yapım kolay kolay bulunmaz. Şahsen benim romanı okurken yaşadığım heyecanı bana tek yaşatabilen lotr yapımı filmleriydi. Yine de bazı ayrıldıkları noktalar vardı da şimdi filminin tartışmasına girmeyelim :) Yine de güzeldi.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 aşırı kötü bi oyun. grafik var başka bişi yok[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar