CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kafayi yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 internetten 50 dolar verip cd key aldim ve 800 üsür mb dosya indirdim.Acamiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Dur telaşlanma mutlaka bir çözüm bulursun. Kullandığın programda sorun olabilir onunsürümünü yükselt, winrar winace hangisini kullandıysan. Olmadı mecburen tekrar indireceksin. Hoşgeldin şimdiden[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 abicim,telaşlanıyorum napiim :) bu arada winace in son sürümü acti ve sevindirik oldum , fakat,oyunu actigim directory den oyuna girdigimde mavi renkli oyunun acilis penceresi gelmesine ragmen,install a tıkladığımda "sistem bileşenlerinizi yapılandırmak için denetim masasına giriniz"gibi daha once gormedigim bi denyolukla karşılaşıyorum.nedir bu şanssızlık yaw,? hayatımın ilk mmorpg sine girmek için yırtınıyorum ,,olmuyooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Karşılaştığın hata çok ilginç!!! Hemde install ekranında olması garip. Cd writer arızada hala yoksa çekip yollardım. İstanbulda oynayan bir çok kişi var onlardan biriyle iletişime geçsen daha çabuk eline ulaşır. Bu arada download esnasında bir sorun olmadıysa aldığın cd den yüklerkende yine aynı sorunla karşılaşabilirsin. Allah kolaylık versin...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar