cagrus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ben bu oyundan account almayı beceremedim açıkçası sitenin mallığımıdır benim mi mallığımdır bilemedim. bi el atın bu da caps nereye bascağımı bulamadım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Sağda menude buy your game var denedinmi? Şu anda release e hazırlandıkları için satış açık olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 denedim buy the game i product olarak gözükmüyor tabi bu sitenin mallığından da olabilir heryer tamamlanmamış kod dolu :d bekleyelim bakalım açacaklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Yuh aralıktan beri satış kapalıymış. Ben de sorun var heralde düzeltirler diye bekliyorum dünden beri. Eski oyun kapalımıki şuanda? Anlamadım yani ne trial alabiliyorum ne oyunu satın alabiliyorum:/ Sadece UnholyWars için satış yapılıyor, beta access + relase sonrası 1 aylık dt falan veriyor, betadalar sanırım şuanda. Benim anladığım eski oyunu kapadılar herkes betada takılıyor şuanda MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Evet eski oyun DF 1 serverları kapalı. Şu anda DF2'nin betası devam ediyor, eski oyunu satın alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar