incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 pyrograug said: giderek zorlaşan günümüz koşullarında lider genlerini yitiren, belli bir ortamda girmek veya kalmak için kalıplaşmış sözleri kullanarak içinde bulunduğu topluluğun düşüncelerine ters düşmemek için ter döken bir insanı fazlalık olarak nitelendiririm ben zira; merak ettiğim bir konuyu bir topicte müzik kategorisinde forumdaşlara sormamda bir sakınca görmüyorum ayrıca ölü taklidi yapın nedir gözümde tam bir disgusting human portresi oluşturdun ilk günden fazlalik olmasa liderler nasil olucak? sadece alphalarin oldugu bir ortam zevkli olsa bile kanli bi ortam olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aman düşünmeden "asiyim olm ben! istediğim müsüğü sorarım sana ne?" havası yaratmaya kasıyor işte. düşünmeden atılmış öle havalı mesajlara prim vermeye gerek yok. selamunaleyküm birader. yüce rabbim ne iyi etmiş de çeşit çeşit insan tipi yaratmış vallahi. hayırlı günler kardeşim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 iced earth seven adam candır. baştacıdır. HELL YEAH!!! WELCOME TO THE BROTHERHOOD YOUNG WARRIOR. GRAB A DOOMED SWORD & JOIN THE BLOODY PARTY! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.