Anexdt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Oncelikle niye baslik actin ki orda yukarda bolumu var diyecekseniz sebebi belki orda dikkat cekmiyordur diye actim. Bu kadar aktif forumda yazima 3 gundur cevap gelmedi belki boyle dikkat ceker dedim ve SIZIN fikrinize onem verip saygi duydugum icin birkac gun icinde alcagim pc icin fikir almak istedim almak istedim... i5-3570k gigabye ga-z77-d3h anakart 1155 ddr3 2400mhz(O.C) SA msi gtx680lightning cooler master haf 912 advance gx(750w guc kaynagi ile gene cooler master) pioneer dvd (oylesine yaziyim dedim) wd 1tb black sata 3.0 64mb 7200 corsair 120gb force 3 gt serisi 3.0 ssd corsair 16gb(4x4 seklinde dusunuyorum) vengeance ddr3 1600mhz cl9 cft kanal kit coolar master hyper 412s intel lga(cpu sogutucu) isletim sistemi soylemek gerekirse : 7 home premium or 8 (xxxx) i5-3570k vs i7 3770 // msi gtx680 lightning vs asus directCU II Top vs Gigabyte /// anakarttada asus z77 vs asrock z77 extreme 6 vs gigabyte(yukardaki) - kavgasini icimde cok verdim baya zor secimler oldu :=) ve ve Cpu sogutucu olarak Akasha Venom Vodoo mu yapsam dedim birde kasa ve power supplyi sorgular oldum tekrardan haf 922 + baska power supply mi alsam diye (biraz performans icin birazda hic bilgim olmayan ses cikarma konusu icin dusunuyodum bilmiyorum bunlar ne kadar kulagi etkiler sessiz bir ortamda ama genede soriyim dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu kasayla sakarya meydan muharebesine katilirdi Ataturk biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anexdt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Yok ben cidden sevilmiyoru heralde :D kisisel aldim artik :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar