Lithran Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 3.5 aydır kullandığım üstünde toz dahi olmayan telefonumu başka telefon denemek istediğimden satıyorum.499 tl uygun bir fiyat sanırım bundan ucuzu ne gittidiyorda ne sahibindende var şu an için en ucuz benimkisi .Pm den gereken bilgileri cebimi veririm konusarak daha rahat bilgi alabilirsiniz. 4 ekran koruyucu ve beyaz kılıfda yanında gönderilir. Telefonda herhangi bir kusur çizik vs bulan arkadaş telefonu geri yollasın o kadar malıma güveniyorum.Forumdaki bir arkadaşdan lg optimus 3d alacağımdan satışa çıkarıyorum.Ödeme havale şeklinde bankaya olacaktır.Herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızın garantisini özelden vereceğim iş cep adres ve kamu kurumu sayesinde içinizde şüphe kalmasın. Para hesaba yatınca 10 dakika içinde kargonuz verilir.Banka çalışanı oldugumuzdan ekrandan hesap hareketlerini saniyesinde gördüğümüzden sıkıntı yaşamayız. Eskişehirden elden verebilirim cihazı gelip görür alır gidersiniz .Telefon Turkcell bayisinden faturaya ek ödemeyle alınmıştır yurt dışı felan değil faturası herşeyi eksiksiz tamdır. Ürünün gerçek videosu: http://youtu.be/5OJCOjF1sXQ] Yokmu cillop gibi telefon alacak boşuna yenisini alıp üzmeyin kendinizi tek hata bulana para iade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 altı ışıklı olanmıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Evet ışıklı olan bu yanar dönerli 6 renk yapabiliyosun. Buda ledler ile yapılan garip videolar gerçek http://www.youtube.com/watch?v=40l7CVT0nFM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu fiyata alınır, güzel telefon yerine ne almayı üşünüyorsun ? xperia P tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bir de kamerası 8 mp olsaydı şu an havale etmiştim hesabına :S Hay bin kunduz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Valla bunu satınca sanırım lg optimus 3d alıcam çok merak ediyorum şu gözlüksüz 3 boyut işlerini yada en kötü lg optimus black alırım.Memnunum telefondan yağ gibi orta seviyede canım sıkıldı işte maksat yeşillik olsun başka şeyler kullanıyım çabasındayım . He bu arada Motorola atrix de es geçmiyeyim telefon gayet donanımlı dock felan var televizyona bağla işi ,parmak izi okuyan kilit sistemi 1g ram de ilgimi çekmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 atrix almanı önermem, bi kız arkadaş aldı ve daha 10. gününü doldurmadan kendiliğinden kapanıp açılma sorunu vermeye başladı. uzunca araştırdık falan, baya kişi bu problemi yaşıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Arkadaşlar korkunçlu telefonumu sizlere satmak isterdim lakin bu aksam elden eskişehirli bir laleye verdim telefonu ,lale diyorum kusura bakmasın sattıgım adamda kız gibiydi, sanırsınız sanki ferrari alıyor bi triplere girdi hergele 500 lira verecek yanında manitası var ehem şölesi varmı şu varmı yok amuda kalkıyomu şeklinde . Sonra sedat pekerin yiğeniyim deyince sesini çıkaramadı .Emanetide gösterdim kendi dünyasının güzelliğini fark etti ,manitasıda var baktı olmayacak cebinden 500 'ü çıkardı trink verdi . Kısacası sattım teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 la ufuk amma senaryo yazdın he. üniye uğra bi ara da filme çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Haha coronius da burdaymış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan888 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-n7100-note-2-fiyati.aspx note 2 büyükama gerçekten bilğisayarı cebinde taşıyorsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar