Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xperia U(beyaz)499tl Faturalı Garantili!(korkunclu video+caps)

Lithran

Öne çıkan mesajlar

3.5 aydır kullandığım üstünde toz dahi olmayan telefonumu başka telefon denemek istediğimden satıyorum.499 tl uygun bir fiyat sanırım bundan ucuzu ne gittidiyorda ne sahibindende var şu an için en ucuz benimkisi .Pm den gereken bilgileri cebimi veririm konusarak daha rahat bilgi alabilirsiniz.

4 ekran koruyucu ve beyaz kılıfda yanında gönderilir.

Telefonda herhangi bir kusur çizik vs bulan arkadaş telefonu geri yollasın o kadar malıma güveniyorum.Forumdaki bir arkadaşdan lg optimus 3d alacağımdan satışa çıkarıyorum.Ödeme havale şeklinde bankaya olacaktır.Herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızın garantisini özelden vereceğim iş cep adres ve kamu kurumu sayesinde içinizde şüphe kalmasın.

Para hesaba yatınca 10 dakika içinde kargonuz verilir.Banka çalışanı oldugumuzdan ekrandan hesap hareketlerini saniyesinde gördüğümüzden sıkıntı yaşamayız.
Eskişehirden elden verebilirim cihazı gelip görür alır gidersiniz .Telefon Turkcell bayisinden faturaya ek ödemeyle alınmıştır yurt dışı felan değil faturası herşeyi eksiksiz tamdır.

Ürünün gerçek videosu:

http://youtu.be/5OJCOjF1sXQ]

Yokmu cillop gibi telefon alacak boşuna yenisini alıp üzmeyin kendinizi tek hata bulana para iade.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bunu satınca sanırım lg optimus 3d alıcam çok merak ediyorum şu gözlüksüz 3 boyut işlerini yada en kötü lg optimus black alırım.Memnunum telefondan yağ gibi orta seviyede canım sıkıldı işte maksat yeşillik olsun başka şeyler kullanıyım çabasındayım .

He bu arada Motorola atrix de es geçmiyeyim telefon gayet donanımlı dock felan var televizyona bağla işi ,parmak izi okuyan kilit sistemi 1g ram de ilgimi çekmiyor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar korkunçlu telefonumu sizlere satmak isterdim lakin bu aksam elden eskişehirli bir laleye verdim telefonu ,lale diyorum kusura bakmasın sattıgım adamda kız gibiydi, sanırsınız sanki ferrari alıyor bi triplere girdi hergele 500 lira verecek yanında manitası var ehem şölesi varmı şu varmı yok amuda kalkıyomu şeklinde .

Sonra sedat pekerin yiğeniyim deyince sesini çıkaramadı .Emanetide gösterdim kendi dünyasının güzelliğini fark etti ,manitasıda var baktı olmayacak cebinden 500 'ü çıkardı trink verdi .

Kısacası sattım teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...