Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: karpuz, 14 Kasım 2004 19:57 tarihinde demiş ki: said: LasT_SuRviVoR, 14 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki:diyelimki 3.5 milyondayken 1 tanesinde elin kayarsa ? Bir kere olmuştu böyle birşey... Şovdan bir kaç saat önce birini yanlışlıklarla başlatmışlardı. Şova kadar hızla tekrar yapmışlardı. Şov biraz geç başlamıştı hatırlıyorum :) ya bende hatırladım onu deli bir şeydi ya adamlar kısa sürede hepsini tekrar inşa etmişlerdi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 RTL'de güzel oluyo yaa..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Predator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yıkılması 1.5 saat gibi bi süre tutmuş saniye değil yani :)[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Öne çıkan mesajlar