Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 simdi bunu aldim ben p1000 modeliymis buyuk tabi biraz telefon olarak da kullaniyorum cantasinda.7" ekran ama cok kullanisli cok sevdim ama bluetooth kulaklik la iyi oluyor.apple iosdan gectim android yabancisiyim,olmazsa olmaz cok tutulan appler nedir bu alet icin tavsiye edebileceginiz? hareketli duvar kagitlarini cok seviyorum mesela ama kastiriyo sanki birde boyle faydali widgetlar falan varmi kullanabilecegim google storda binlerce sey var hangisi iyidir kotudur deneye deneye goruyorum ama siz soylerseniz hizli olacak heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 p1000 dedigin 3 senelik alet degil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 2011 basinda cikmis zimbirti ucuza aldim zaten cok temiz ciziksiz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 evernote quickpic poweramp MX player Go Launcher EX Viber AirDroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Go launcher yerine Yandex Shell kurdum Ruslara olan aşkım bi kat daha arttı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 70mb ram kullanınca kötü olmuyor mu usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 dizi mizi takip ediyosan güncel olarak; series guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Dynun said: 70mb ram kullanınca kötü olmuyor mu usta Yandex shell 48mb kullanıyomuş baktımda, asıl hic oynamadıım futbol oyunu kendi kafasından 3-5mb ram yiyomuş onu keşfettim, siliyorum tekrar yüklüyor heyvan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar