Gunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bi süredir araştırıyorum, çok güzel arabalar. Şeker gibi at ağzına hesabı. Merak ettiğim iyi/kötü yanları hakkında tecrübesi olan var mı? Yalnız "arkadaştan duydum" tarzı şeylerden ziyade 1. el tecrübeleri alabilirsem sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Olurmu beya karı kız arabasıymış.Bana göre şahane.Hele hele İtalian Job'ı izledikten sonra arabayı daha çok sevdim[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cok guzel bir araba gayet orjinal ama pahali yahu yani 40 milyar verilirmi cooper s 45 o makul 160 kusur beygir olduguna gore ama a3 alirsin daha prestijli, daha saglam bir araba mini tam bir fabrikatorun kizina alacagi turden araba ama kullanmadim bilmiyorum surmesinin tadi nasil[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Abi birkere minicooper benim en favorim şuan baya zamandırda hastasıydım tabi şehir içi arabası süper hem minik hem farlar olsun iç mekan olsun dış görünüş komple çok şekil arabanın bi ruhu var diğer arabalar fotokopi gibi duruyor mini cooperin bi ayrı yönü de bu zaten ek olarak mini cooper s de porş havası var feci halde otobanda 160 la giderken arkada bitane araç yoktu bomboş yol böle gidiyom arada arkaya bakıyom gele nvarmı diye bi anda halojen bi çift far gördüm selektör yakıyo yandaki arabayı sollayıp sağa kaçtım acaba porşun hangi modeli diyoken mini cooper s oldugunu gordum ehe :) akşam zaten farlar fln direk öle gözüküyo param olsa alırdım yani ne bilim şekil alet simdi o paraya sunu alırım diye bi ton yorumda cıkacak ama olay öle deil :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cooper alıcaksan düşünme çok gereksiz, cooper s ise canavar bence. performans için çok iyi, hafif küçük kaçar heryere girer falan, arabanın ortasındaki paneller bile "basıcam abi" havasını veriyo arka koltuğa bile. bariz eğlenceli bi araba..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Basar basmasına da dururmu? Duramayıp biyere girdiğinde ne olursun içinde ben olsam onu düşünürdüm. Yoksa şekilmi şekil yani.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 100 küsür beygirlik lastikli tabut cok agir araba kaza maza allah gostermesin[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Cabrioları harıka ya.Isterdım bır tane valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Çok feminen bir araba bence.Ne kadar performans versede bence görüntüsü öldürüyor.Bence alternatifler düşünülmeli.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nniS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 daha cok femınem gorunumlu bır araba ne bıleyım o arabayı gorunce ıcınden hep bayan cıkacakmıs gıbı gelıyor :D[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam Tek tabanca derler bana Kimseyle konuşmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 cooper s in 10 küsür milyar farkı var. ayrıca o kadar küçük bi arabada 160 küsür beygir doğru mu bilmiyorum altından kaçar mazallah ben istemem şahsen. Feminen görünüş meselesi çok yanlış değil ama eski Italian Job tarzı filmlerle büyümüş kuşak için Mini demek "deli sürüş" anlamına geliyor. Benim asıl merak ettiğim yakında yeni kasa ya da makyaj gibi bi şey yaparlar mı? o zaman elde patlar araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 cooper görünüşünden çok daha geniş bi araba. 194 üm, şahsen test ettim.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 walla blaq cuk oturdu senin boyun,paticiğin faydaları,cooper a sığabilicem rahat rahat demekki. bu arada smartcar gördüm ben geçen gün. nasıl beğendim anlatamam. onunla cooper ı kıyaslayalım hatta burda?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Kıyaslayalım, smartcar da ne?![signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 favori arabam, tam anlamıyla stil sahibi bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 emsali olmayan bir araba.fakat emsali olmayan her araba iyimidir?bence degildir.cooperi gorunce aklima direk 106 geliyo niyese.halk dilinde tabir vardir yandan yemis diye :) cooperda pejo nun yandan yemisine benziyo.performans konfor olarak guzel fakat insana guven duygusunu yasattirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: BOccOB, 22 Ekim 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Araba küçük müçük ama o boyuttaki bir araba için epey ağır. O yüzden cooper s te bile yol tutuş, fren mesafesi gibi güvenlik etmenleri iyi bir düzeyde. Ağır arabayı durdurmak daha zordur. Örnek: Kamyon.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 adam balta euheuhe[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Vodan, 23 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki: said: BOccOB, 22 Ekim 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Araba küçük müçük ama o boyuttaki bir araba için epey ağır. O yüzden cooper s te bile yol tutuş, fren mesafesi gibi güvenlik etmenleri iyi bir düzeyde. Ağır arabayı durdurmak daha zordur. Örnek: Kamyon. Ama fren sistemi ne kadar iyiyse arabanın durma mesafeside o kadar kısa ve güvenlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Sen arabaya kralından bi fren sistemi tak bakalım kaç mt de kafanı direksiyona çarptırmadan ve lastikleri kilitlemeden durabiliceksin?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 mini cooper bende fazlasıyla ingiliz hissi bırakıyo. Bu araba nereli diye sorsalar ingiliz derim. Neden bilmem. Bence acayip ingiliz tasarımlarını andırıyo.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 mini ye binse binse dela biner.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Delanoresse, 25 Ekim 2004 10:23 tarihinde demiş ki: zaten ingiliz degil mi mini? evet ama bmw satın aldıktan sonra yarı alman oldu gerçi selamon sanki hiç bilmiyor gibi yazmış ingliz oldugunu :) tip olarak zaten eski haline sadık kalınarak makyajlanıyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya valla başka bişi al bence[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Erkeğe yakışmaz bence.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar