Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya ablamın Sony Cybershot DSC-P32 sini chaldımda :) şarjı bitmiş acele şarj etmem lazım.. Şu an pillerini taktım takalı bi yarım saat oldu. Yarım saat yetermi yada ne kadar şarj oluo normalde? Yarıda çıkarsam bişey olurmu? acele cevap lazım.ablam gelmeden bi kaç şey çekicemde :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yarida cekme. ayni cep telefonlarindaki gibi pilin omrunu azaltiyormussun. ayrica gorsel sanatlar konusu degil sanirim. ya da ogle mi?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 p72 war bende. piller kafadan bi 3 saat şarj olmalı en az. normali 6-8 falan. çabuk biter yoksa.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hmm saolasınız.. yerini görsel sanatlar olarak düşündüm ben ne bilim son zamanlarda digital fotoğraf makineleri konuşulmaya başlanmıştı bi topicte..deilse sory.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ablamızın eşyalarını çalmayalım[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar