Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık acc

burakbey

Öne çıkan mesajlar

içersinde lvl 44 BH lvl 38 Cleric lvl 32 DE Wizard lvl 26 Knight olan bir acc :) uygum tekliflerinizi bekliyorum char lar genelde best itemlerle dolu lvl ine içlerinde çıplak eleman yok hepsi best armorlarla satılıktır :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH
enyalios lvl 30 DE wizard
burakbey lvl 25 knight

BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

ya satcam diye bişi yok wow a baktım az beni pek sarmadı risk yok adam gibi pvp ye gelince karşındakinin ne olduğunu bilip ben bunu leblebi gibi yerim tarzı bi pvp bide forumda wow un grafikleri öyle böyle diyen elemanın gazına geldim galiba . Lineage ı bırakmıyorum az ara veriyorum wow tam anlamıyla çıksın lineage daki ebayer ler wow a geçerse çinli nüfusuda azalır yoksa oyun cazibesini yitiriyor benim için çinlileride ne çok sevdiğimi biliyosunuz :) crumada sevgimi az dile getirmedim :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH
enyalios lvl 30 DE wizard
burakbey lvl 25 knight

BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

baba daha dur senle takilacaz ben arkadasin acc u aldim elastorla diilim bundan sora pm atarim size elastor kafeye ait artik... :D cillop olacak benim bir AW m var artik :)[signature][hline]Elastor 52+ Prophet
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :))
Siyah 28+ Scavenger
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

baba zati kurucaz ben bi AW yi gelistirem.... sora hallederiz su an 42 geliom yardira yardira[signature][hline]Elastor 52+ Prophet
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :))
Siyah 28+ Scavenger
leighnash 40+ AW
nenehatun 36+ SCAVENGER
criminal 20+ DE WIZZY
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...