burakbey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 içersinde lvl 44 BH lvl 38 Cleric lvl 32 DE Wizard lvl 26 Knight olan bir acc :) uygum tekliflerinizi bekliyorum char lar genelde best itemlerle dolu lvl ine içlerinde çıplak eleman yok hepsi best armorlarla satılıktır :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH enyalios lvl 30 DE wizard burakbey lvl 25 knight BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 savas noluo olum adam bi hbr verir ahlaksiz[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya satcam diye bişi yok wow a baktım az beni pek sarmadı risk yok adam gibi pvp ye gelince karşındakinin ne olduğunu bilip ben bunu leblebi gibi yerim tarzı bi pvp bide forumda wow un grafikleri öyle böyle diyen elemanın gazına geldim galiba . Lineage ı bırakmıyorum az ara veriyorum wow tam anlamıyla çıksın lineage daki ebayer ler wow a geçerse çinli nüfusuda azalır yoksa oyun cazibesini yitiriyor benim için çinlileride ne çok sevdiğimi biliyosunuz :) crumada sevgimi az dile getirmedim :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH enyalios lvl 30 DE wizard burakbey lvl 25 knight BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 baba daha dur senle takilacaz ben arkadasin acc u aldim elastorla diilim bundan sora pm atarim size elastor kafeye ait artik... :D cillop olacak benim bir AW m var artik :)[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 babacan ben klanıda bıraktım artık free yim bakıyorum da etrafta sayıca baya olduk devam edeceksek kendi klanımızı kurak yoksa el klanıyla olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 baba zati kurucaz ben bi AW yi gelistirem.... sora hallederiz su an 42 geliom yardira yardira[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar