Batilc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu meretlerin bu kadr ucuz olmalarının nedeni (19" flat 201usd+kdv) nedir? kesin bir handicapi vardır da olayı filan ne oluyür? edit:bir de www.hepsiburada.com da, crt monitorlerin flat olup olmadıgını nerden anlıycam? yazmıoda hiçbiyerde, şekle mi bakcam:)[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 14 Kasım 2004 08:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 üzerine 50$ koy git babalar gibi Lg al.[signature][hline]:horace: |_:-O // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bencede ama neden? bunu babama acıklamam lazım:) anlatamıyorum da...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar