GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 35 kiloluk haliyle adam atar yapıyo killer yetişşş sdfghfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Killer said: yav adam rp yapıyor sizde mallaştın diyonuz adama şey yapıyonuz ama yani. hem bilgi paylaşımı hem geyik. zaten bu topic öldü yani dfgdf insanlara laf sokma çabalarıyla rp olmaz ya maksimum troll çabaları olur hani ondada başarı yok öle kişisel hakaret başka bişi yok bu başlıktaki mesajlar da ha öbürlerinde whey , protein bas falan tamam bişiler sölüyo zaten ben bu mesajları için söledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 siz yine bi sırt pozu istiyonuz anlaşıldı sff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 artık burda resimleri kanuni atar arkadaş. bize bakıp HELAL AGA PROTEİN TOZUYLA MI yaptın demek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ve bu konuda yapabileceğin hiçbirşey yok. Baya hazin. http://i.imgur.com/5VqBU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 KenshinHimura said: Killer said: yav adam rp yapıyor sizde mallaştın diyonuz adama şey yapıyonuz ama yani. hem bilgi paylaşımı hem geyik. zaten bu topic öldü yani dfgdf insanlara laf sokma çabalarıyla rp olmaz ya maksimum troll çabaları olur hani ondada başarı yok öle kişisel hakaret başka bişi yok bu başlıktaki mesajlar da ha öbürlerinde whey , protein bas falan tamam bişiler sölüyo zaten ben bu mesajları için söledim yav tamam abi adam bişey sordunuz da onu mu trolledi? bilgi almak istiyosanız anlatalım hani özel bi durum yok buralar eskiden bostandı şimdi değil sdfds. milletin sorusunu trolleme lan sakın gsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GodBlessStoya said: artık burda resimleri kanuni atar arkadaş. bize bakıp HELAL AGA PROTEİN TOZUYLA MI yaptın demek düşer. kanuni reyizime sordum ekmekle yapmış vücudu. protein falan diyo burda millete ama yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GodBlessStoya said: 35 kiloluk haliyle adam atar yapıyo killer yetişşş sdfghfsdg killer abisinin bacakları arasına mı saklanırmışş hanimiş nutrişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya sen savunma şunu ya savundukça sakso yatıyo adam. @killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hop beyler abarttınz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi ne abarttınız ya ne zararı var adamın size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Killer efnediligini bozmamış, temiz. Diger herif de EHEHE ANİME Mİ İZLİYOSUNUZ VEHEHE falan yapmasa ayarlara gerek olmayacaktı halbuki. Herif baya garip galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahahaha adamlar msnde featherweight takımı toplayıp gelmiş burayı raidliyo ya ahahah. killer no problem abi şikayet ediyorum uygunsuz mesajları zaten fizbana. Onun dışında IRL de yapamıcakları hakaretleri burda like a maroon beret şeklinde yapanları kaale almıyorum pek. zaten bu başlık kapansa iyi olur. saçma sapan insanlarla doldu. hayatı boyunca pembe dumbell bile kaldırmamış adamlar gelip burda camperlık yapıyor, jelly haterz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 beyler ben bi duşa giriyorm o sırada 1 dakikalık saygı duruşu zyzz için http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/29546_524497267562991_353514427_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi adam steroidcinin allahı niye saygı duyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hah bak tam bunu dedim işte atıyo tutuyo yau nerden biliyosun da atıyosun böle . boş boş klavye takırdatma dicem ama boş neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 aahahaha respect ur elder! ex çakıp workout yapan mirin body üstad için saygı duruşu. moriarty said: abi adam steroidcinin allahı niye saygı duyalım bak bu çok net doğru, ama biraz işi bilen o fat % nin naturel olmıcağını bilir yada o kısa süredeki hayvani değişimin. adamın estetikliği gerçeğini değiştirmiyor tabi. zyzz nin takdir ettiğim en büyük tarafı adam steroid bastığını gizlemiyor. ben buyum vücudu yaparken bolbol roid çaktım u mirin diyip geçiyor o yüzden saygı duyulur buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GodBlessStoya said: ahahaha adamlar msnde featherweight takımı toplayıp gelmiş burayı raidliyo ya ahahah. killer no problem abi şikayet ediyorum uygunsuz mesajları zaten fizbana. Onun dışında IRL de yapamıcakları hakaretleri burda like a maroon beret şeklinde yapanları kaale almıyorum pek. zaten bu başlık kapansa iyi olur. saçma sapan insanlarla doldu. hayatı boyunca pembe dumbell bile kaldırmamış adamlar gelip burda camperlık yapıyor, jelly haterz. Herif ben inceyim diye beni irl sessiz ir herif sandı. Sen baya yenisin galiba buralarda. Hala featherweight falan diyo hakaret için, hocam ben featherweightin altındayım da, senin beyin kasları baya atrophy magduru olmuş. Sanki ben kazanıyorum bu trade-off'da. Kaslarla benim havuzun fayansları döşersin, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Tek kazanabilceğin klavye üstünden olur zaten sıkıntı yok. Neyse gazı olan ÖM ile devam etsin topak iyice patates oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Topagın daha önce de bir numarası yoktu. Akıllı iki laf edemiyorsan sucu klavyeye atma, ben galiba yetemedim de çekil artık. Boş boş bıkbık laf atmadan önce insanlara 2 kere düşünürsün bir daha ki sefere. Bir daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 çok istersen IRL de yeterim ben sana, ama evet sanalda nolifer birine karşı yetememem normal. tahmini 10gb lik reaction image klasörüne sahip birine /ve arkasındaki 10larca yancıya/ karşı nası yeteyim lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hah la onu demeye çalışıyodum bende car cur laf atmadan bi düşünse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ayrıca şu vg/beslenme falan konularla ilgili 1 satır yararı olmamış tipler gelip burda vikvik ötmesin. baya bi saçmasınız çünkü. haterlık ve jelly mod iyi birşey değil çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hay allah bak güzel kardeşim tamam kaslı olabilirsin onu ye bunu ye şunu yap diyebilirsin bunlar güzel şeyler derdim burda yazdıkların malca dedim insanlar da efendice tepki vermiş helal dedim ama car cur laf sokmaya çalışmadan önce bi dur bi düşün kime neye laf sokuyorum niye sokuyorum diye bak gene güzelce anlattım anla artık şu işi sen kastığın body ye falan lafım yok zaten ama 33 cm kolla kendini herkül sanıp ona buna laf sokmaya çalışırsan alırsın eline oturursun aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar