Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

KenshinHimura said:

yok la trollük falan değil üslup da değil herkesin bi postunun altına baya mal yazılar yazmışsın o yüzden malsın dedim bebeğims ya bide manly sanıyo kendini

spor genelin müdavimleri olarak geyik çeviriyoruz aramızda sen niye bu kadar jelly oldun anlamadım u mirin bro?
git friendship is magic izle sissy kardeş buralar hep testo dolu başını döndürür aman tansiyon falan çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

birader tanımadığın etmediğin adama niye böyle ithamlarda bulunuyosun anlamıyorum ki bak ben mesala yazdıklarını baz alıp malca dedim çünkü bu başlıkta malca yazmışsın sen hala gelmiş bana yok sissynin testeron başını döndürür falan diyosun hayır bilmiyosun kim olduğumu neye gör bu ithamlar belki ağzını burnu dağıtıp dişlerini götünden döktürebiecek biriyim
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

hop bench basıyom sansın da dur ama plx badiciler var burda

bench basana lafım yokki bizde basıyoduk kolu kırmadan önce sorun buraya girip "ben bench basıom of çok kaslıyım" diye gezip sağa sola laf atmıyoruz sende yapmıosun bunu bildiğim başka adamlarda var at gibi kasan body yapan bunların hiç biri böle reklam yapmıyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz anime bölümünüze lütfen geri dönün ya,pembe atları izleyin nolur.
Hani sizde ne komiksiniz ne başarılısınız yani. biz aramızda gayet iyiyiz. hani bi kanuni olsun bi tili perf killer vs. rahatsız olduğunu bana söylese ikiletmem o mesajları atmayı keserim ama dışardan 2 tane unicorn gelirse lol i dont care bro.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...