aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bi LoL eksikti konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Crymearivercia said: ilginc hazır topic piç olmuşken sorayım panpa sen nerdesin nolcak 21 aralıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fin said: noyan :D öncü ve gökhan noobunu al LoL atalım sdf Bi saniye ya sen kimsin daimi takım arkadaşlarımı tanıyorsun demek ki birlikte oynuyoruz ;D ?! p.s: bi kaç bölüm biliç izleyip uyucam yarına hazırlık var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 PastorOfMuppets said: Noyan oynuyor LoL. Noyan nicki ÖM'le bakayım. Thread efsaneymiş bu arada. Noyzura direk westdeyim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 atarlı support benim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ah noyan ah. Bitirmissin haci kendini. Buradaki adamlar o facebooktaki like leecherlara benzemez feci madara ederler insani. Bir de lutfen wing chuncuyum deme geldin ebmasta tuylu siyah bir ceketle 5 6 ay takildin. Idman yaparken sert bile girmiyorduk sana bi sakatlik cikmasin diye. Ben 3 yil yaptim wing chun ben bile cekiniyorum wt biliyoum demeye. Oyle kolay ogrenilen birsey degil bir de kaslarim ona gore gelisti falan demissin yuh :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 offf hareketlenir bu thread yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 VEE ARANAN BUFF. kahvaltıdan sonra double espressomu içerken dramaları okurum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ahahahahaah tüylü siyah bi ceket bu geldi direk aklıma dragonmax said: hep acınası bi haldeydin. herzaman da olucaksın. hepimiz hatırlıyoruz senin 300 kiloluk göbeğinle yağlı saçlarınla etrafta gezinip, konferanslara falan görevli olduğunda FBI dan geliyomuş gibi babanın eski takım elbisesi üstündeyken kulağına volkmen kulaklığı takıp kablosunu gömlek içine sarkıtıp, arada elini kulağına götürüp güvenlik kontrolü yapıyomuş gibi dolaştığın günleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o nerdden yea ? dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Balonlu halinle nerden bileceksin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Noyzura said: deriyi gerip aynadan baktım hatta emin olmak için sevgilime saydırdım göbek deliğinin üzerinde 6 parça var. Göbek deliğimin altında ise çok az gelişmiş(aslında gelişememiş) 2 parça daha var. of hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fin said: Balonlu halinle nerden bileceksin onu link falan atarlar.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Chrome kotu davranmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dasaaaaa bombaymis 8 bit, ve chrome :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 LAN NOLUYO BURDA? ASDDAS sa LAN ASDKAS JESUS SEVGİLİN HANGİSİ ANLAMADM BEN VE NEDEN OLMAYAN KASLARINDAN SEVGİLİNE GELDİ KONU? SAna reply attım ben alıntı yapmışın öm sandım onu uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 GodBlessStoya said: Dedik abi,hatta program falan önerdik. Adam benim vücudum güzel dedi. Değil dedik,fitness champion vücudu koyduk, kötü dedi. hatta ;Pp şeklinde güldü. şuna ÇOK GÜLDÜM SDFLSD ÖZET BEYLER KASMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 chrome said: Ah noyan ah. Bitirmissin haci kendini. Buradaki adamlar o facebooktaki like leecherlara benzemez feci madara ederler insani. Bir de lutfen wing chuncuyum deme geldin ebmasta tuylu siyah bir ceketle 5 6 ay takildin. Idman yaparken sert bile girmiyorduk sana bi sakatlik cikmasin diye. Ben 3 yil yaptim wing chun ben bile cekiniyorum wt biliyoum demeye. Oyle kolay ogrenilen birsey degil bir de kaslarim ona gore gelisti falan demissin yuh :-) Kimsin bilmiyorum böyle atıp tutuyorsun ama antremanları olabildiğince gerçekçi yapıp , antreman yaparmış gibi yalandan takılanları da uyaran biriyim . 3 yıl yapıp wt biliyorum demeye çekiniyorsan birşeylerde eksiklik var . bıraktın mı bilmiyorum ama Beratların yanından ayrıldığımdan beri ben her gün aktif olarak antremanlarımı yapmaya devam ediyorum. Sende sınıftaki tombik kompleksli çocuklardan biri olarbilirsin belki wingtsun'a geleyim sokakta dayak yemekten korkmayım diye gelen. Ama benim salona gelme amacım zen teknikler içinde algılarımı daha da keskinleştirmek ve bunun hakkını vererek yaptım her antremanımı.. Senin ismin nedir peki hakkında kendice gerçekmiş gibi atıp tutan sınıf arkadaşımı bileyim ? =) p.s.: buradaki insanlar facebookdaki like leacherlara benzemez demişşin. Dünyada herkes kendi dengince , kendisini ifade eder. Burada süper adamlar olduğu gibi kendi komplekslerini alayca bir tavırla kusan bir dolu wankler var sağ bıkmışlığının sıkıntısını kendileri gibi olmayanlardan çıkaran. Bu durumla ilgili bir sıkıntım yok ben her türlü eğlenceme bakıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Noyancim zorlama istersen 2 numarali roketi yollarsam senin hakkinda cok daha derin bir impact olacak cunku. Sana buradan ekmek cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 6 ay wt yapip, kendi egonu boostlayip, kendini cok yetkin sanip sonra burda madara olunca icsel yaklasimlar, sig adamlar wanker lar diye saydirmak da guzelmis. 70kg'sin, zayifsin, ustune dussem kalkamiycan. Hala yok wt yok benim vucudum aslinda iyi bidi bidi. Bi alttan al bre. Gercekleri kabul edip, hayal dunyandan siyrilip, hayata bambaska bir pencereden bakmani temenni ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Adana'da kiremithane'den bir abi vardı cesi diye. Kıl oldu birine 14 senedir tai chu mu garip isimli bir şey yapıyormuş. Avcunun içiyle burnuna bir kere vurdu elemanın pekmezi aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 cesi dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 gönder 2 numarayı krom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ortam yine cogzellesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar