Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Ah noyan ah. Bitirmissin haci kendini. Buradaki adamlar o facebooktaki like leecherlara benzemez feci madara ederler insani. Bir de lutfen wing chuncuyum deme geldin ebmasta tuylu siyah bir ceketle 5 6 ay takildin. Idman yaparken sert bile girmiyorduk sana bi sakatlik cikmasin diye. Ben 3 yil yaptim wing chun ben bile cekiniyorum wt biliyoum demeye. Oyle kolay ogrenilen birsey degil bir de kaslarim ona gore gelisti falan demissin yuh :-)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahaah tüylü siyah bi ceket

bu geldi direk aklıma

dragonmax said:

hep acınası bi haldeydin. herzaman da olucaksın.
hepimiz hatırlıyoruz senin 300 kiloluk göbeğinle yağlı saçlarınla etrafta gezinip, konferanslara falan görevli olduğunda FBI dan geliyomuş gibi babanın eski takım elbisesi üstündeyken kulağına volkmen kulaklığı takıp kablosunu gömlek içine sarkıtıp, arada elini kulağına götürüp güvenlik kontrolü yapıyomuş gibi dolaştığın günleri..
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Ah noyan ah. Bitirmissin haci kendini. Buradaki adamlar o facebooktaki like leecherlara benzemez feci madara ederler insani. Bir de lutfen wing chuncuyum deme geldin ebmasta tuylu siyah bir ceketle 5 6 ay takildin. Idman yaparken sert bile girmiyorduk sana bi sakatlik cikmasin diye. Ben 3 yil yaptim wing chun ben bile cekiniyorum wt biliyoum demeye. Oyle kolay ogrenilen birsey degil bir de kaslarim ona gore gelisti falan demissin yuh :-)

Kimsin bilmiyorum böyle atıp tutuyorsun ama antremanları olabildiğince gerçekçi yapıp , antreman yaparmış gibi yalandan takılanları da uyaran biriyim . 3 yıl yapıp wt biliyorum demeye çekiniyorsan birşeylerde eksiklik var . bıraktın mı bilmiyorum ama Beratların yanından ayrıldığımdan beri ben her gün aktif olarak antremanlarımı yapmaya devam ediyorum. Sende sınıftaki tombik kompleksli çocuklardan biri olarbilirsin belki wingtsun'a geleyim sokakta dayak yemekten korkmayım diye gelen. Ama benim salona gelme amacım zen teknikler içinde algılarımı daha da keskinleştirmek ve bunun hakkını vererek yaptım her antremanımı.. Senin ismin nedir peki hakkında kendice gerçekmiş gibi atıp tutan sınıf arkadaşımı bileyim ? =)

p.s.: buradaki insanlar facebookdaki like leacherlara benzemez demişşin. Dünyada herkes kendi dengince , kendisini ifade eder. Burada süper adamlar olduğu gibi kendi komplekslerini alayca bir tavırla kusan bir dolu wankler var sağ bıkmışlığının sıkıntısını kendileri gibi olmayanlardan çıkaran.

Bu durumla ilgili bir sıkıntım yok ben her türlü eğlenceme bakıyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay wt yapip, kendi egonu boostlayip, kendini cok yetkin sanip sonra burda madara olunca icsel yaklasimlar, sig adamlar wanker lar diye saydirmak da guzelmis.

70kg'sin, zayifsin, ustune dussem kalkamiycan. Hala yok wt yok benim vucudum aslinda iyi bidi bidi. Bi alttan al bre.

Gercekleri kabul edip, hayal dunyandan siyrilip, hayata bambaska bir pencereden bakmani temenni ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...