kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya arkadaşlar boyle saçma bi trade açmayı hiç istemezdim ama 2 gündür server failed diyo artık dayanamadım bi sorayım dedim . kapalımı değilmi ? benmi sorunluyum neyim ?[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 2 gündür degilde.Dün gece saat 3 de birakmistim.Kapanmıs genel bakım icin.İyide olmus herkes program kullanıyodu.(ben dahil) :( http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=8764 2 gün diyor yanlıs anlamıyosam.
noface Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ne programı bunlar macro falanmı herkes bundan bahsedıyor ama ben anlamadım ?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben de dün gece 11:59da çıktıydım. Bugün bastım gelmedi. "Alla alla,sorun bende heral." deyip silip tekrar yükledim.Hala girmeyince sistemi geri almayı düşünmeye başlamıştım. Yani bi kaç dakka sonra geri alacaktım.Şükür bu mesajı gördüm. Bu program dediğiniz ıvız zıvırlar neydir?Ne işe yarar?Legal (sanmıyorum ama) mıdır?...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
noface Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yakalanan banlanıyor onu bılıyom ama ne nedır nasıl kulanılıyor anlamıs degılım[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Türklerden inşalla yapan yoktur (Yada yakalanan diyeyim). Ne de olsa bi şerefimiz var... Yada olmalı demeliyim.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla bıde bende bı program war :D o ornegın bı yaratıgı olduruosun kutusunun yanına gıtmeden kutuyu acıor satılmıycak seylerıde ayarlıosun aldıgını dırek satıor :) ayrıca mageler yanı kendılerne swıft atamayanlar kendıne swift yapabılıor bla bla bla :D[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aeuaeh bak bıtane yenı account ac yakalanırsan bısı olmaz dedıgın gıt onla para kas . sonra bı arkadasına ver parai kendı accountla gir al gerı paraLarı kapi$ ?[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 knigtonlineworlde Gir banned liste bak En cok Ismı oLan Kısıler benm :D durmadan yakalanıp banned oluorum ama bu sayede 20 m faln kasmı$ımdır [signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l [Bu mesaj _KoRn_ tarafından 11 Kasım 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
noface Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 adını ver oyununda denıyelım bakalım olacakmı[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 KOHACK[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kohack ın sıze zararı olmaz ama dıkkat edın her programı kullanmayın bazılarının ıcınde keylogger war characterleırnızın sıfrelerı falan calınabılır ;)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Red_Bull Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya Orda 2 gun degilde 2 saat yazıyor arkadaslar :D Formlarda bi yanlıslık olmasın ?[signature][hline]Yeahh
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 auaheuah[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 abi kimse oynamayınca herkez foruma koşuyor şimdi her tüm pati ko ailesi buradadır[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Red_Bull Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu arada adminle konusdum bakım varmıs tahmını sure yokdur formlardan acıklmaları takıp edebılırısnız arkadaslar ü http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=8830 :D[signature][hline]Yeahh
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 2 gün yazmısım yanlıs olmus demekki, hour gün degilmiydi :D Yok ben adminle telefonda konustum oraya 2 saat yazdık aslında 2 gün dedi ondan seettim :, Nitekim 2 saattede acılmadı alalala olabilir ne var bunda hour demis day anlamısım NIC NIC NIC :(
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bence sen sadece o forumdaki yazıyı okudun :P euhehuheuhe alınma lütfen[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: DraculaVigorous, 11 Kasım 2004 18:57 tarihinde demiş ki: Bence sen sadece o forumdaki yazıyı okudun :P euhehuheuhe alınma lütfen Ne alıncam :D Okusam gene iyi okuyamamısım bile : hü
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 O mesaj redbull'a idi aslında.Ama sana kısmetmiş :P (Dakikalara bak :D)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Fazla karıstı susma hakkımı kullanmak istiyorum : Bu arada telefonumu versem server gelince bi caldırsanız :D
Red_Bull Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yaw arkadaslar eger konusutumu ıspatlarsam susacakmısınız msn den painti alır yollarım sımdı sallamam neye fayda olcakkı sıze yalan soylım alalaa ne adamlarsınız be[signature][hline]Yeahh
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Biz paticik forumlarında agresif mesajlara zaten alışkınız... Ama dikkat ettiysen hep bi espiri havasıyla yazmıştım o yazıları. Fake account mu kullanıyorsun yoksa cidden yeni misin burada bilemiyorum ama bu tür davranışlar bizler (paticiğin eski kullanıcıları yada fake olmayan kullanıcıları diyeyim) tarafından hoş karşılanmaz... Alındıysan da özür dilerim. Özel mesajla bana ben espiriden felan anlamam.Benimle değil konuyla ilgili yorum yap deseydin yeterliydi. Kanıt felan göstermene de gerek yok.Çünkü ne sen ne de yaptığın konuşma beni çok da fazla enterese etmez (Nesnel olarak baktığımızda etmemesi lazım).[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Red_Bull, 11 Kasım 2004 22:47 tarihinde demiş ki: Yaw arkadaslar eger konusutumu ıspatlarsam susacakmısınız msn den painti alır yollarım sımdı sallamam neye fayda olcakkı sıze yalan soylım alalaa ne adamlarsınız be Eyvah,kardes valla seni tiye almadım,ben orda sacma sapan bi espri yapmak istemistim ama seninkiyle dalga gecer gibi olmus,dedigim gibi cok karıstı bence bu topici silsinler :D nasıl olsa serverda geldı :D
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konu saptı kilitliyorum ! dermişim :) O diilde , bu ban olayını ip den yapıyo olmasınlar sakın ? yani ben kablo kullanıyorum , sabit ip ye ban hiç iyi olmazda onun için şeettim . Mesela sebebini anlayamadığım bi şekilde oyunun esas forumlarına banlı durumdayım . Acc olarak diil direk ip den :).
Öne çıkan mesajlar