wyhione Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben henüz 11.Sınıfım fakat şimdiden üniversite planlarına başladım.Şimdi bir sorum var.Acaba ben sinema televizyon ve antropoloji bolümünde aynı anda nasıl öğrenim görürüm neler yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çiftanadal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wyhione Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Son bir soru ikisi ayrı bölümlerden yani biri tm birl sözel puanıyla alıyor iki sınava da girmelimlylm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 olmaz öyle şey. anca çift anadal yaparak 2 bölüm okuyabilirsin, o da üniversitenin belirlediği bölümler arasında olur. hem tıp okuyayım hem mühendis olayım gibi şeyler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wyhione Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Antroploji'ye elveda o zaman ilerde belki tekrar kazanırsam antropoloji düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 üniversiteye göre değişiyor o çift anadal programları aslında birbirine yakın bölümler seçersen senin yararına olur ders saydırmak falan adına tam hatırlamıyorum ama istanbul üniversitesinde kimya mühendisliği okuyan bi kız kimya - jeoloji - işletme çap olduğunu söylemişti aynı fakülte mi kampmüstemilermiş öyle bişeyler demişti tam hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar