uncla Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 gururumuz mehmet eski takımına karşı mücadele edecek,saat o4.oo'de maç kalkıp izleyeceğim inşallah NBA Tv canlı veriyor maçı nasıl bir maç olur sizce ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 utah favorim.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Herkesın gonlu utah ta hadı oglum memo oyna sugun be goster elaleme kendını[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 dün birazını izledim ilk 2 periyodda 11-12 say flna ttı memo bi blok 1-2 de rebound aldı çok iyi oynadı gördüğüm kadarıyla ama ıkıncı yarıyı izlemedım[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 memo 19sayı 7rebound[signature][hline]fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 İki takımda da eksikler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 uyandım sabahın bi yarısı ve canlı canlı izledim utah ilk yarıda gösterdiği performansla maçı hep önde götürdü .. ikinci yarı detroit biraz düzelir gibi olsa da utah farkın kapanmasına izin vermedi memo'nun bench ten gelip yaptığı 19 sayı, 7 ribaunt lık katkı maçı izlememe değmesini sağladı detroit te billups la ben wallace'ın eksikliği bariz hissedildi yalnız .. onlar olsaydı durum farklı olabilirdi yine de utah süper[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 uyanamadım :([signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: [Bu mesaj uncla tarafından 14 Kasım 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar