Worth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu modem mi denemiş kullanmış birileri varmı nasıl bi üründür acaba alırsam elimde patlarmı ucuz ama zoom x4 ün özelliklerinin aynısı.eğer almayı düşünen varsa.hepsiburada nın sitesinde 92$+kdv ama kadiköy goldpc de 59 dolar kdv dahil :D[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 eger reset sonrasi yada restart sonrasi sistemin stabil olmasini istiyosan usb modemlerden kac !![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu modem usb değil. daha doğrusu hem usb hem ethernet combo. şu anda bu modemi kullanıyorum. henüz bir şikayetim olmadı. tam olarak ne öğrenmek istediğini söyle ona göre anlatayım. (aralık 2003 ten beri kullanıyorum)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar