Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archer-Blade ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diez de Mevcut 4x Archerım var fakat cok fazla archer var ve roque itemları cok pahalı,Blade acmayı dusunuyorum, Hem itemları ucuz hemde kısa boylu warior az :)

-Sormak istedigim sey wariorlar eslantta rahat party bulabiliyorlarmı?
-Aranızda warior varsa yuksek lvl yaratıkları nasıl kesiyorlar,partilere girebiliyorlarmı yoksa klana muhtacmı kalıyorlar.
-Wariorun yanında item icin illakı mage bir karakter yaratmamızmı gerekir?
-Arkadasım harpy cekmek icin defense olmamı istedi,harpy cekmek icin defensin 30. lvl deki buyusu yeterlimi yoksa 45 teki etraftaki tüm yaratıkları ceken provoke buyusumu gerekir.
(defensı 30 da bırakırsam geri kalanla 60 da sworddancing olabılecegı icin soruyorum)
-Sadece defense wariorlar (60 skillpointide verenler) sword dance ve attack olmadan bi ise yarıyorlarmı :)

Tecrübeli wariorlardan cevap bekliyorum.
İse yaramıyor derseniz archera devam edicem..
Tskrler.
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 12 Kasım 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
-Sormak istedigim sey wariorlar eslantta rahat party bulabiliyorlarmı?

sadece bu soruna cevap verebilirim estlandda çok savaşçı arıyorlar deru için kapış kapış kapıyorlar ama 50den yüksek olman lazım oda ayrı bir nokta :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
eslandda parti her eleman icin ayni zorlukta , ona gore yaratiklar var. mesela sen blade isen golem yapamazsin cunku 8 kisi sadece 1 buffer + 1 swifter + 6 mage den olusur , yani oyle olmali . senin bir amacin olmaz orda. yakindan vurman lazim , o zaman da olebilirsin..
harpy icin skill buyun 45 olmali ( provoke )
level 60 olunca pianada warrior master war o senden bisiler istiycem sonra sen de defensive olmana ragmen sord dance den daha iyi bir vurusa sahip olacaksin
Mesaj tarihi:
İste bende onu dusundum golem vs. partysine giremiyecegime göre item kıtlıgı cekermıyım?
Lvl60 da sworddance dan daha iyi?
Ok tamam tskrler gaza geldım hadi bakalım :D
Mesaj tarihi:
nası yani anlamadım ?
şimdi siz defans seçilmesine ragmen lvl 60 da sword dancing ogrenilebileceğinimi soyluyosunuz . yani bir atak macrosu oylemi ?
peki buna baglı olarak şunu sorayım . ben blade im ve lvl 37 deyim sabırsızlıkla 40 olup eslantta gezinmeyi planlıyorum . bu arada atack seçmiştim . dediğiniz gibiyse defans seçip az ölmeyi tercih ederim . çünki ben bu oyuna devam etmeyi gelişmeyi düşünüyorum ki lvl 60 da olurum günün birinde elbet . şu anda deathknight a normal vuruşum one handed 68 atağı olan silahla 100 civarı . en kral macroyla yaptığım vuruşlada 200-250 civarı vuruyorum . eger o söylediğinizden eminseniz defans a mı geçeyim atack mı olayım banada bi yorum yapın plss . :)

bide dediğiniz gibiyse bu ataklara haksızlık olmuyomu. yani mesela onlarda lvl 60 da defansın en iyi macrosunu kullanabiliyomu ? atıyorum tabi..
Mesaj tarihi:
Defans alıp provoke ile harpy partilerine girebilirsin. Apos partilerine çift elli Bardish ile katılabilirsin. Bence koruma tank warriora göre cok önemli. 43 de (yanlış_olmasın) kalkanla bütün resistlerin 90 oluyor kalkanı cıkarırsan yarıya düşüyor. Mükemmel. def/att[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Mesaj tarihi:
Anladıgım kadarıyla Zemci nin demek istedigi su;

Lvl 60 attack buyusu Sword Dancing =
Inflict 250% damage and 150 hit points of damage. This attack skill never fails

Lvl 62 warior temel buyusu(basic yani her wariorda olacak olan) Scream =
Inflicts 250% Damage and 150 Hit Points of Damage to an enemy. This attack skill does not fail and it also stops enemy movement.

Yani fail olmadıgı gibi üzerine leg cut tarzı bide yavaslatma yapıyo.hatta görmedim ama leg cut ta slows diyor bunda stops diyor demekki durduruyor :D .Tabi 60 dan 62 ye ne kadar sürecegini hesaplarsak,
Benim planım defens gidip kolay lvl atlamak ve 60 a gelince skilleri attack a cevirmek( tabi bi 100m istemezse :D )

Bu arada 60+ wariorlara illusion islemiyomus hosuma gitti :)
  • Yeni Oluştur...