yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Araştırmaya üşendim burda bilgili tecrübeli abilerim ablalarım varsa bizzat onları dinlemek istiyorum. Amsterdam'dan kendime hediye olarak siyah lale aldım. Hem kendi kendime yeni bir hobi edinmiş olacaktım hem de eve gelen arkadaşlarımı etkileyecektim. Çok güzel fikir değil mi. http://www.baybul.com/resimler/Resim-180609-1406/1693-F1mqfdbpxjum0lwkdnrcomq.jpg Paketin üzerinde springflowering ve late yazıyor. Benim bundan anladığım normalde sonbaharda ekilen lalelerin geç ekilmesi gerekeninden bende olduğu ve çiçeklerini de ilkbaharda vereceği. Başka da bir fikrim yok. Sorular 1)İstanbul'da nereden saksı/toprak alabilirim, güvenli ve ekonomik bir e-ticaret sitesi var mı bu konuda? 2)Alacağım saksı ve toprak nasıl olmalı? 3)Ne koşullarda ve nasıl bakmalıyım soğanlarıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ya ben bunları araştırırım aslında da işte istedim ki geyik meyik dönsün. Canım sıkıldı biraz. Bir de bir ihtimal bilgili birisi varsa ne güzel olur win/win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yanlış bitkiyi almışın amsterdamdan kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 polis birazdan orda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 O laleye hiç bi kız vermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bunu yetistir. http://www.angelfire.com/rpg2/sidhe/Rpg/RGarden/Lotus/black1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 o espiriyi yapmayacam, tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 söyle abi içinde kalması kişisel burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 10 tane soğanım var 3ünü diktim bakalım saksı toprak alıp bu arada toprağı avuçlamak ne kadar huzur vericiymiş ya ilerleyen zamanlarda tostoprak ile uğraşırım sanırım daha. neyse 3 saksının 2'sini buzdolabına koydum :D birini de balkona işin güzel yanı soğanlar toprağın dışına çıkana kadar hiç bir bakım gerekmiyor su falan istemiyormuş. Bakalım ne olcak. yakınlarda meraklısı varsa soğan verebilirim lale kardeşi oluruz sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hamsilipilav said: yanlış bitkiyi almışın amsterdamdan kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 lale soğanı sonbaharda dikilir. soğuklamaya ihtiyacı vardır. sonbaharı ve kışı soğuk ve nemli bir yerde geçirerek uyanmaya başlar ve kök salar. havaların ısınmasıyla yaprak verip nisan mayıs gibi de çiçek açar. eğer aldığın lale'nin adı queen of night ise boşuna hollandadan almışsın türkiyede de satıyolar heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bu arada normal saksı toprağı gibi değil daha geçirgen toprak olmalı. su tutmamalı yoksa soğanlar çürür. perlit bulabilirsen perlit al yoksa kumla vs ile karıştır aldığın saksı toprağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar