stigmata Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bu telefona icq yüklendiğini duydum. Doğruluk payı var mıdır? Bir de laptop'tan bu telefona mp3, wallpaper ve oyun gibi filen ların transferini nasıl gerçekleştireceğim hakkında bir bilgisi olan var mı? Laptop Asus ve infrared den tele nasıl bir baglantı saglıyacagım.. Yardımlarınızı bekliyorum..
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 valla bizim okulda bi arkadaş yüklemiş giriodu.. sanırım wap'tan yüklemiş ama. Eğer görürsem bugün sorarım[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you..
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 telefonun infrared ini ac, 2 aletin port unu karşılıklı koy, bilg algılasın telefonu; sora nokia pc suite 6600 ı aç, görür zaten telefonu bilg algıladıktan sora, paşa paşa yaparsın transferlerini ordan :) infrared le transfer hic denemedim ben ama bluetoothla olduğu şekil bu, farkı olduğunu sanmıorm eheh[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yahoo groupstan search yap 6600 filan diye yada symbian yada java games diye baya bi grup buluyo,gruplara üye ol, programı indir sonra telefona at çalıştır ben benim 3650 ye bütün programları yahoo groups tan yükledim icq da var,mp3 prog. da,ne ararsan bulursun
stigmata Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yahu bir de merakımı mazur görün ama; Yeni mesaj yarat diyorum, yukarda numara veya isim yazan yere rehberden nasıl birisini atıyacaz.. bir türlü çözemedim.. Sim kartın rehberinde değilde telefonun hafızasında mı kayıtlı olması gerekiyor telefon numaralarının..?
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 stig yeni mesaj a girince üstteki kime yerindeyken seçenek i seç ve alıcı ekle de icq olayida agile messenger olmasi lasim msn icq filan açabiliyosun ama hiç denemedim ben [hline]fug yu [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 06 January 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
PKD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Agile Messenger adlı bır program ıle yahoo messenger, msn messenger, aol ve icq'ya kolaylıkla baglanıyorsun 6600 ıle.Gercekten muhtesem bır telefon. Ayrıca mp3 ve n-gage oyunlarınıda oynatıyor.TV bıle ızlıyorsun telefonla.
EarS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 symbian işletim sitemiyle uyumlu programları 6600 gibi telefonlarda kullanabilirsin.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yahoo groups güvenilir bi yermi dir.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 milletin telefonu yenı nesil bizimk hala nokia3310 milattan önce
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 arkadasım bluetooth un varsa bende 6600 icin olan tüm progralar var eğer ist avrupa yakasında isen sana bir tane cd kopyalıyabilirim .! bana ö.m at[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Öne çıkan mesajlar