SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya bana bu konuda yardim edermisiniz cok dengeli bi antreman dagilimi yaptim ama adamlarimin hala formdan dustugu noktalar var hele bazilarinda 4 tane falan nedir bu isin sirri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 http://www.thedugout.net de baya güzel bir kaynaktır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 türkçe kaynak istersen de www.cmturk.com işini görebilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 her adamın özelliği farklı olduğu için performansı düşenlere ayrı antrenman yaptır birkaç oyuncu önereyim agahowa,kakalov,tudorov,gökhan şenol,ibrahim demir hadi by[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar