di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 DynamicK said: o degil de, her 2 gunde bir, rastgele bir seye okkali trip atiyor di. sevmedigi seylerin ciktisini alip bulusmaya oyle gitmek lazim. mazallah... Ahah. Bugune kadar ne tribimi yedin lan ? Ayib. =) Hayir hatunu ariyorum diye beni aradin, onda bile trip atmadim. Daha napim. sdf
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yer var mi la orda, ben de geliim, burdan sıkıldım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Admin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hah tribini yemedim de, gorunuse gore sansimi denedigim an yiyecem gibi gozukuyor. :)
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 obur adam da baska bi platformda "iyi bok yedin, banane lan" diye counter-trip atiyordur belki
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 E bugunun tribi gelsin ozman. Sordugu sorulara cevap verince tekrar yanit olarak "ta" yazan recruiter Neil, "ta" ne lan ? Allah belani versin Neil.
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ya cok yavsak buranin IK'cilari. IT sektoru inanilmaz hizli, rekabet cok fazla, ustune yilbasina yaklasiyoruz. Ona ragmen gunde en az 2 telefon aliyorum ve her konusma "cool, super, perfect, brilliant, let me check the situation with my client and back to you in a few hours" seklinde geciyor. Dikiyorlar beni evde bilgisayar basinda, ben de sapitiyorum ufaktan. Ibneler.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Tam çok fazla drama chick flick izlemiş kız lafı.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 di oralarda ne içiyor acaba? feci kafa yapıyor gibi
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 di said: E bugunun tribi gelsin ozman. Sordugu sorulara cevap verince tekrar yanit olarak "ta" yazan recruiter Neil, "ta" ne lan ? Allah belani versin Neil. thanx again? dimi değil mi? nedir yahu?
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 TURN AROUND http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/272/907/dc1.jpg
Öne çıkan mesajlar