Blinky Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 beyler ben fıleplanetten flashgetı kullanarak ındırdım wowu ama wınzıp hatalar werdı napabılırım soleyebılırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 geçmiş olsun zipleri kurtaran bir program vardı onu dene bir[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 winzipin son versiyonunumu kullandın?eger kullanmadıysan sorun budur büyük ihtimal yoksa gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ewet gecmıs olmus pekı baska nasıl ındırmemı onerırısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 torrent ama netlimiter falan kullanarak uploadını sınırla[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 16 - Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bıraz daha bılgı atabılırmısın torrent hakkında ozelıme nerden ındırılır? nerden ob nın torrentı bulunur hangı torrent ıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ayni sorun bende de oldu sabahtan aksama kadar butun zip repair programlarini denedim. Sonunda calistirdim. simdi oncelikle Advanced Zip Repair diye bir program var. Once onu bir sekilde download edip zipi duzeltiyorsun. Winrar gene acamiyor(Winzip i denemedim). Sonra zipe sag tiklayip, open with --> Compressed (zipped) folders ile aciyorsun. Sonra buradaki dosyalari hemen baska bir dizine atiyorsun. Sonra install etmeye basliyorsun. Baktin oldu, zip i siliyorsun. Olmadi, gecmis olsun.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 .[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lurk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ayni sorun bende de oldu sabahtan aksama kadar butun zip repair programlarini denedim. Sonunda calistirdim. simdi oncelikle Advanced Zip Repair diye bir program var. Once onu bir sekilde download edip zipi duzeltiyorsun. Winrar gene acamiyor(Winzip i denemedim). Sonra zipe sag tiklayip, open with --> Compressed (zipped) folders ile aciyorsun. Sonra buradaki dosyalari hemen baska bir dizine atiyorsun. Sonra install etmeye basliyorsun. Baktin oldu, zip i siliyorsun. Olmadi, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar