Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardımmm

Blinky

Öne çıkan mesajlar

Ayni sorun bende de oldu sabahtan aksama kadar butun zip repair programlarini denedim. Sonunda calistirdim.
simdi oncelikle Advanced Zip Repair diye bir program var. Once onu bir sekilde download edip zipi duzeltiyorsun. Winrar gene acamiyor(Winzip i denemedim). Sonra zipe sag tiklayip, open with --> Compressed (zipped) folders ile aciyorsun. Sonra buradaki dosyalari hemen baska bir dizine atiyorsun. Sonra install etmeye basliyorsun. Baktin oldu, zip i siliyorsun. Olmadi, gecmis olsun.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Sosyal ağlarda paylaş

Ayni sorun bende de oldu sabahtan aksama kadar butun zip repair programlarini denedim. Sonunda calistirdim.
simdi oncelikle Advanced Zip Repair diye bir program var. Once onu bir sekilde download edip zipi duzeltiyorsun. Winrar gene acamiyor(Winzip i denemedim). Sonra zipe sag tiklayip, open with --> Compressed (zipped) folders ile aciyorsun. Sonra buradaki dosyalari hemen baska bir dizine atiyorsun. Sonra install etmeye basliyorsun. Baktin oldu, zip i siliyorsun. Olmadi, gecmis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...